• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danila Medvedeva pitali za Đokovića: Neka Novak igra sedam sati, pa neka onda dođe

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Danil Medvedev je kada je u pitanju Novak Đoković poželio samo da srpski teniser što teže prođe u duelu sa Janikom Sinerom.

 Danil Medvedev Hocu da Novak i Siner igraju sedam sati Izvor: XThe Tennis Letter/Eurosport 1/printscreen

Danil Medvedev se ponovo namučio na Australijan openu, ali je prošao dalje! Nakon što je u drugom kolu odigrao pet setova protiv Finca Rusuvuorija sada je imao četvorosatni duel sa Hubertom Hurkačem u kome je uspio da izađe kao pobjednik. Nakon trijumfa nije krio koliko je umoran i iscrpljen, pa je Džonu Mekinrou koji ga je intervjuisao priznao: "Sada sam potpuno uništen!

Kada se glava ohladila na konferenciji za medije ga nisu pitali za potencijalnog protivnika u polufinalu, pošto se tada još nije znalo sa kim će igrati, već su odmah prešli na pitanje koga bi više volio za rivala u finalu. Sa druge strane žrijeba u prvom polufinalu muškog singla igraće Novak Đoković i Janik Siner.

Njih dvojica su u posljednjih nekoliko godina odigrali šest mečeva, a srpski teniser je četiri puta bio bolji. Ipak u posljednjih nekoliko mjeseci Italijan ga je dva puta pobijedio i Medvedev je istakao da nije siguran da li je bolje u ovom momentu igrati sa Sinerom ili sa Đokovićem. 

"Stvar je u tome da Janik igra tako dobro trenutno. Da budem 100 odsto iskren sa vama ako biste me pitali recimo sa kim bih htio da igram u finalu, da li želim da igram sa Novakom koji ovdje nikada nije izgubio i koji juri neke nevjerovatne rekorde ili sa Janikom koji nije izgubio set ovdje čak ni kada je gubio 5:1 u tajbrejku, stvarno ne bih znao da vam kažem", rekao je Danil Medvedev uz osmijeh na kraju odgovora. 

Nakon svega je istakao da samo želi da polufinale između Novaka Đokovića i Janika Sinera što duže potraje, kako bi bili što umorniji ua finale. Koje se nada da će igrati!

"Zaista ne znam. Želim da igraju sedam sati, da bude tajbrejk do 30:28 u petom setu i onda da vidimo da li će se malo umoriti za nedjelju. Mislim da će to biti sjajan meč, zaista ću uživati koliko god mogu. Pripremiću moj duel, ali ako budem imao vremena pogledaću i njih i uživaću. Razvili su veliko rivalstvo pred kraj sezone u Torinu i Dejvis kupu. Tako da ću stvarno, zaista uživati dok budem čekao da vidim ko će da pobijedi. A onda se nadam da ćete i prije finala moći nešto da me pitate", završio je Medvedev. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:38
Danil Medvedev govor / Australijan open
Izvor: Twitter/@AustralianOpen
Izvor: Twitter/@AustralianOpen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC