• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karolin Garsija iznenađena: Novak je bio najbolji ikada prije dvije nedjelje, a sad je mator!?

Karolin Garsija imala je zanimljivu objavu o Novaku Đokoviću.

 Karolin Garsija o Novaku Đokoviću Izvor: Fonet AP/Andy Wong

Novak Đoković stao je u polufinalu Australijan opena. Pobijedio ga je Janik Siner koji je potom i osvojio prvi grend slem sezone. Pisanja medija drastično su se promijenila poslije njegovog poraza, pa je tako većina stranih novninara ponovo počela da piše da je "vrijeme za penziju Srbina".

Zaboravili su da pišu o velikom šampionu i čovjeku koji je osvojio 24 grend slem titule u karijeri. Zna to i francuska teniserka Karolin Garsija koja se javila na društvenim mrežama. "Prije dvije nedjelje sam čitala objave i praktično je Đoković bio najbolji svih vremena, još mlad, kreće se fantastično za svoje godine, ide po novu grend slem titulu. Prava inspiracija. Sad je mator, nalazimo se u novoj eri, on je završio sa tenisom. Ovo je smiješno", napisala je Garsija.

Priznao je i sam srpski as poslije tog poraza da je "odigrao vjerovatno i najgori meč u karijeri na slemovima". Igrao je daleko ispod svog nivoa i uprkos svemu tome dobio je treći set, prijetio u četvrtom, nije imao dovoljno snage za veliki preokret. "Ima jedna izreka kod nas u Srbiji: Možete da nas ubijete, ali ne možete naš duh, našu dušu. Ja vjerujem u to. Pogledajte koliko je tenisera u istoriji uspjelo šta sam ja? Ne kažem to da se hvalim, nego da se podsetim, da se uštinem, da pogledam šta sam uradio?", poručio je Nole.

Možda su ponovo krenuli da ga otpisuju i da ga "guraju" u penziju, ali su zaboravili da je isto tako bilo i prošle godine kada je izgubio od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Tada je najavljivan početak nove ere... Završilo se tako što je Srbin osvojio US open i Završni masters u Torinu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC