• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Peti grend slem" objavio: Dolazi nam Novak! Đoković ruši još dva Federerova rekorda

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Stigla je potvrda organizatora da će Novak Đoković igrati na Indijan velsu.

 Indijan Vels objavio da dolazi Novka Đoković Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković i defnitivno će učestvovati na Indijan velsu ove godine. To je moglo da se naslutiti iz njegovog rasporeda na zvaničnom sajtu, koji se doduše mijenja i nije do kraja precizan, a zvaničnu potvrdu dobili smo od organizatora poznatog turnira koji su se javili na društvenim mrežama i objavili da "dolazi najveći ikada".

Biće ovo prvi put još od 2019. godine da Novak Đoković igra na Indijan velsu, turniru koji se često naziva i "peti grend slem" zbog svog značaja kroz istoriju, a na kome je Nole do sada pet puta podizao pehar. Posljednji doduše sada već davne 2016. godine, da bi godinu dana kasnije Rodžer Federer izjednačio njegov rekord, tako da će srpski as imati priliku da u "otpiše" još jedan značajan detalj iz karijere svog velikog rivala.


I ne samo to, ukoliko bi Đoković došao do malo većih bodova u Indijan velsu, gotovo sigurno bi ostao prvi do 1. aprila što bi značilo da istovremeno "skida" Federera i kao najstarijeg prvog tenisera svijeta svih vremena. Sve to mogao bi da uradi u jednoj sedmici, od 4. do 11. marta.

Interesantno, za sada nema informacija da li će Đoković pored napada na Indijan vels igrati i Majami open, koji je odmah od 18. do 25. marta. Interesantno, Đoković je čak četiri puta u karijeri osvajao "Sanšajn dabl", odnosno vezana dva turnira u Indijan velsu i Majamiju, što niko sem njega nije uradio u istoriji. Možda bi mu bila interesantna prilika da to učini i peti put, čisto da još jednom svima pokaže ko je vlasnik rekorda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC