• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal trese Formulu 1: Odlazi tvorac najjačeg tima i šef Maksa Ferstapena!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ozbiljan skandal trese Red Bul zbog optužbi jedne koleginice na račun Kristijana Hornera.

 Kristijan Horner mozda napusta Red Bul skandal u Formuli 1 Izvor: press / Action Press / Profimedia

Već tri dana navijači Red Bula strepe zbog potresa u ekipi. Dok se čeka promocija nove mašine koju će voziti Maks Ferstapen i Serhio Perez sljedeće sezone, šef ekipe Kristijan Horner nalazi se u centru pažnje zbog optužbi jedne koleginice čiji identitet nije poznat. Nema mnogo informacija o tome šta se tačno desilo, ali se ističe da se "neprikladno ponašao prema njoj", zbog čega je Red Bul odmah odlučio da sprovede hitnu iistragu.

I dok Horner (50) u potpunosti "odbacuje i negira sve optužbe na svoj račun", u petak se očekuje saslušanje šefa Red Bula, kako bi se čitav delikatni problem razriješio uoči početka sezone. Situacija je toliko ozbiljna da se čak spekuliše da bi Horner mogao da izgubi posao, ako se dokaže da je upućivao neprikladne komentare koleginici.

Kako piše njemački list "Motospor total", Horneru su čak savjetovali da podnese ostavku i sam napusti Red Bul, što za sada Britanac odbija da prihvati i boriće se da ostane u ekipi. Koliko god da je uspjeha donio Red Bulu, ova kompanija ne želi da joj ništa naruši imidž, tako da su angažovali i "spoljnog advokata" koji bi trebalo da sprovede istragu u kojoj će se doći do otkrića o tome šta se desilo između Hornera i koleginice.

Horner je inače na kormilu Red Bula još od 2005. godine, a bez ikakve sumnje može da se kaže da vrtoglavi uspon o Formuli 1 duguju njegovim briljantnim potezima. Tim je osvojio sedam titula šampiona Formule 1 (Ferstapen i Fetel), dok su šest puta bili najbolji i u konkurenciji konstruktora.

U međuvremenu se saznalo i da je Geri Halivel, bivša "spajsica" i supruga Kristijana Hornera, potpuno slomljena zbog ovih vijesti, ali se nije zvanično oglašavala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC