• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal opet šalje otrovne strelice Novaku! Fotka od milion lajkova, pa "peckanje" Noleta kao porodični sport!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Toni Nadal još jednom komentarisao Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

 Toni Nadal komentarisao Rafaela i Novaka Đokovića Izvor: Instagram/DjokerNole

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković doputovao je u Sjedinjene Države zajedno sa najvećim rivalom Rafaelom Nadalom, a ubrzo poslije fotografije koja je "srušila Internet", oglasio se njegov stric. Toni Nadal, koji je nekada vodio brigu o karijeri svog rođaka, vjeruje da će "Bik sa Majorke" uskoro biti potpuno zdrav i da oporavak ide postepeno, a toliko je optimista da čak najavljuje da će osvojiti Rolan Garos.

"Hm, reći ću da će osvojiti Rolan Garos. Vidjećemo, biće teško, ali uvijek gledam pozitivne stvari i nadam se da će moj rođak odigrati veliku ulogi i na Rolan Garosu i na Olimpijskim igrama", rekao je Toni Nadal za "Marku" gdje je potpuno zaboravio da pomene Novaka Đokovića.

Tako je na pitanje o Janiku Sineru pričao da je to samo rival Karlosa Alkaraza, a ne i Noletov: "U Sineru će Alkaraz imati teškog rivala. Već je to bio, ali nakon osvajanja Australijan opena dobio je na samopouzdanju. Mislim da ćemo u narednim godinama viđati sjajne borbe njih dvojice", naglasio je slavni trener koji je istakao da je "nasljednik Nadala" i dalje veoma mlad i da je pred njim velika budućnost.

"Alkaraz je veoma mlad i mislim da je najbolji. Morate da nastavite da vjerujete u njega. Ja verujem da će donijeti mnogo radosti našem tenisu...", dodao je Toni Nadal koji je često znao da "podbode" Đokovića, dok ga je sada potpuno ignorisao i na važnosti dao njegovim rivalima.

Podsjetimo, Novak Đoković i Rafael Nadal bi mogli da se sretnu na Indijan velsu i to u ranim rundama ovog turnira pošto je španski teniser tek 654. na svijetu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC