• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković je razorio teniske "Bitlse" kao Joko Ono!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je ispred Rodžera Federera i Rafaela Nadala objašnjava Endi Rodik.

 Djokovic je bolji od Federera i Nadala izjava Rodika Izvor: Printscreen/YouTube/Served Podcast/X/Tennis TV

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i u to nema nikakve sumnje. To misli i čuveni američki teniser Endi Rodik koji je analizirao veliku trojku. Objasnio je šta je razlika između srpskog igrača i Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Sve je slikovito opisao.

Šta razlikuje Srbina? Evo šta kaže Rodik. "Poređajte tri biografije i ako izaberete bilo koju drugu osim Novakove, vi ste ludi. To je jednostavno, sve ostalo je ono što vi više volite da gledate, umjetnost koju ima Federer ili snagu Rafinu. Ono što Novak radi odlično ne upada u oku netreniranom teniskom oku", počeo je Rodik.

Nastavio je u istom dahu. "Rodžer radi stvari koje su očigledne i za one koji su gledali tenis dugo i za one koji gledaju prvi meč u životu. Rafa je fizički jak, ima brzinu, dramu kada trči po loptu ili kad stenje. Sve ima smisla. Odmah znate da je gladijator. Novak je hirurg koji vas bukvalno disecira i morate da rizikujete mnogo kako biste napravili nešto. Možda to bude uspješno u nekom periodu, ali zna i on, znate i vi, da je to nemoguće izdržati tri ili četiri sata."

Imao je i zanimljivo poređenje. "Osjećam kao da je Novak čovjek koji je razorio 'Bitlse'. Kao da je teniski Joko Ono. Onaj koga nismo željeli i koji nam nije bio potreban. Imali smo rivalstvo, ljevorukog i desnorukog, kontrast stilova. Onda se odjednom pojavio ovaj kiborg, robot. Neko ko igra sa mnogo emocija. Koji dolazi i govori nešto u stilu 'Ne vjerujem u taj hajp, ja sam kompletan i ne možete da prođete ni kroz mene ni oko mene. Izdržaću udarce od ovih momaka'. Izgledalo je kao da ga neki navijači zbog toga ne vole", zaključio je Rodik.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Novak Djoković
Izvor: Eurosport/screenshot
Izvor: Eurosport/screenshot

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC