• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši broj jedan očitao lekciju o Novaku: Znam da sam dosadan, ali...

Novak Đoković svakog dana pomjera granice teniske istorije, a o tome je govorio nekadašnji najbolji teniser na svijetu Endi Rodik.

 Endi Rodik o Novaku Đokoviću Izvor: YouTube/CGTN Sports Scene/x/printscreen/@TennisChannel

"Postoje igrači koji su u Kući slavnih a nisu osvojili 25 turnira, a kamoli 25 grend slemova. On je potpuno promijenio narativ u tenisu", rekao je nekadašnji svjetski broj jedan Endi Rodik o Novaku Đokoviću. 

Nakon što je nestvarni Srbine osvojio svoj sedmi završni masters u karijeri i pošto je uspio da obori još jedan rekord Rodžera Federera, upitan je Rodik da ponudi svoje rane prognoze za Australijan open. Zbog toga je i pričao o 25 grend slemova kasnije, pošto je prvo rekao da vjeruje da će u Melburnu Đoković odbraniti titulu.

"To je moje dosadno predviđanje i nastaviću da ga ponavljam. Rekao sam juče i rekao sam prije tri dana da neću da se kladim protiv Novaka Đokovića. Nije da ne vjerujem u to da neko drugi može da ga pobijedi, ali ne bih stavio novac protiv Novaka Đokovića. I sigurno se nisam predomislio u prethodnih nekoliko dana poslije onoga što je uradio Alkarazu i Sineru", naglasio je on. 

Tokom cijelog završnog mastersa u Torinu on je komentarisao igre tenisera, a kada je Siner uspio da pobijedi Novaka u grupnoj fazi Amerikanac je istakao da je to možda najbolji Sinerov meč koji će ikada odigrati. 

"Slušajte, kada se bude pisala knjiga o Sineru on će se osvrnuti i reći: 'Hej, to je možda bio najbolji meč koji sam ikada odigrao i početak serije mečeva koja me je dovela do toga da postanem osvajač grend slema.' Ali nevjerovatno je kako je igrao Janik Siner od početka do kraja, jer je Novak takođe dobro. Ne igra on često tako dobro i izgubi", rekao je tada Rodik. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC