• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Model sa "Onlyfansa" podnijela tužbu protiv superstara: Sofi tvrdi da joj je on polomio nogu zbog poniženja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tajrik Hol, zvijezda američkog fudbala, moraće na sud zbog tužbe koju je dobio od Sofi Hol modela sa sajta za odrasle "OnlyFans".

 Sofi Hol Onlyfans model tužila Tajrika Hila da joj je namjerno slomio nogu Izvor: Printscreen/Instagram/sophiesselfies224/Tajrik Hil/Cheetah

Tajrik Hil (29) jedan je od najboljih igrača Majami Dolfinsa i poznat je u svijetu američkog fudbala, ali se sada našao na udaru javnosti zbog nečeg drugog. Ne zbog dešavanja na terenu, već zato što je Sofi Hol podnijela tužbu protiv njega. U pitanju je plus-size model sa sajta za odrasle "OnlyFans".

Ona tvrdi da joj je on slomio nogu i prema pisanju "Dejli mejla" ona navodi da joj se osvetio jer ga je ponižavala tokom vježbi u njegovoj vili na Floridi. Prema njenim tvrdnjama, njih dvoje su bili dio prijateljske utakmice u kojoj je ona uspjela čak i da ga sruši na zemlju, što je njega iznerviralo i osramotilo.

Kako se navodi "Hil je u naletu bijesa otrčao prema njoj i bacio je na zemlju i tako joj slomio nogu i morala je da ide na operaciju i na terapiju od nekoliko mjeseci." U sudskim dokumentima se navodi da je "Hil NFL superstar poznat po brzini i snazi na terenu, ali da se okrenuo nasilju poslije poniženja".

Pogledajte kako ona izgleda:

On je u Americi poznatiji po skandalima van terena. Nedavno je dospio na naslovne strane medija kada je podnio zahtjev za razvod braka samo nekoliko mjeseci poslije vjenčanja. Povukao je taj zahtjev kada su detalji isplivali u javnost. Prije toga je imao i pravne probleme pošto je napao jednog od zaposlenih u luci u Majamiju kada je zamoljen da napusti brod.

(MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC