• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danski teniser dobija prijetnje smrću: "Zariću ti nož u vrat"

Fotografiju poruka objavila je majka Holgera Runea.

 Rune dobio prijetnje smrću Izvor: Profimedia

Talentovani danski teniser Holger Rune trenutno se nalazi u lošoj formi i na početku 2024. godine zabilježio je nekoliko slabijih rezultata na najvećim svjetskim turnirima. U međuvremenu je imao problema i sa trenerima, pošto su saradnju sa njim prekinula čak dvojica, ali sve je to neuporedivo sa užasnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Mladom Dancu jedan od teniskih fanatika prijeti smrću.

Njegova majka Aneke podelila je sa čitavim svijetom užasnu poruku koja je stigla Holgeru, a u kojoj mu se prijeti ubistvom. Zapravo, neimenovani fanatik zapretio je Holgeru Runeu da će mu zariti nož u vrat, a zatim odrubiti glavu. Sve ovo stiže u veoma teškom periodu za Runea... Nakon prekida poslovne saradnje sa majkom i njemačkim trenerom Borisom Bekerom, što je izazvalo mnogo pažnje, Holger Rune je morao da traži novog saradnika.

Izvor: Instagram/anekerune/printscreen

"Je**ni ku**in sine. Čekam te. Uloviću te i zariću ti nož u vrat, a onda ću odsjeći tvoju glupu glavu. Biće u svim vijestima. Prokletstvo, to će da bude lekcija i za sve ostale. Je**ni šljam. Dolazim po tebe, umrijećeš od tupog noža", glasila je jedna od poruka koju je Aneke Rune pokazala javnosti, uz komentar "Ako neko zna ko je ovaj idiot (pogledajte mejl na vrhu) recite mu da je ilegalno upućivati prijetnje smrću."

Holger Rune je trenutno sedmi teniser planete, a najbolji rezultat u karijeri mu je četvrta pozicija. Igrao je četvrtfinala na Rolan Garosu (dva puta) i Vimbldonu, osvojio je masters u Parizu 2022. godine gdje je u meču za titulu bio uspješniji od Novaka Đokovića, a igrao je i finala u Monte Karlu i Rimu. Holger rune je i juniorski grend slem šampion, pošto je 2019. godine osvojio Rolan Garos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC