• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muškarci joj se nude da peru sudove: Italijanska ljepotica osvaja medalje i srca navijača (FOTO)

Atraktivna Đulija osvaja medalje sa velikih takmičenja, jača je od muškaraca i nevjerovatno lijepa.

 Italijanska sportistkinja Đulija Imperio Izvor: Instagram/giuliaimperioo/printscreen

Italijanska sportistkinja Đulija Imperio (22) za sada nije poznata širokim narodnim masama, ali je pitanje trenutka kada će to postati. Razlozi za to mogli bi da budu impresivni rezultati koje postižu u dizanju tegova, ali i atraktivan fizički izgled o kojem se ovih dana priča i piše.

Takmičarka u kategoriji do 49 kilograma za sada ima tri učešća na Svjetskim prvenstvima gdej joj je najbolji plasman 11. mjesto u konačnom poretku, ali i dvije medalje sa Evropskih prvenstava. Na takmičenju u Tiranu 2022. godine Đulija je osvojila zlatnu medalju, dok je godinu kasnije u Jerevanu bila drugoplasirana u svojoj kategoriji. Takođe, na Mediteranskim igrama u Oranu Imperio je osvojila zlatnu medalju u obje discipline - trzaju i izbačaju.

Đulija Imperio je tek u decembru 2023. godine napunila 22 godine, pa će u narednim takmičarskim godinama biti još prilika da osvaja odličja na najvećim svjetskim takmičenjima. sigurno ćemo je gledati na pobjedničkim postoljima, a to će posebno obradovati navijače koji uživo prate njena takmičenja. Pogledajte kako izgleda Đulija Imperio:

Zbog svog izuzetno atraktivnog izgleda Đulija ima preko 750.000 pratilaca na Instagramu. Kako se takmiči u kategoriji do 49 kilograma, ova Italijanka je uspjela da sačuva ženstvenost čiji se nedostatak obično "zamjera" ostalim djevojkama koje dižu tegove, a tu je i lijepo lice koje privlači pažnju gdje god se pojavi.

Ispod svake objave ove italijanske sportistkinje na društvenim mrežama javljaju se navijači koji tvrde da su zaljubljeni u nju. Među komentarima u kojima hvale njenu ljepotu i izgled nalaze se i oni duhoviti koji pokušavaju da je ubijede kako će raditi kućne poslove ukoliko im da šansu da osvoje njeno srce. "Ja ću prati sudove", napisao je jedan od muškaraca koji je očigledno zaljubljen u Đuliju Imperio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC