• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković otkrio šta je napravilo razliku! Šta se promijenilo u Monte Karlu? Prosto je!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković rutinski je pobijedio Romana Safjulina, pa je stao pred kamere.

 novak djokovic izjava poslije pobjede protiv safjulina Izvor: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Novak Đoković odradio je posao u drugom kolu Monte Karla i rutinski je pobijedio Romana Safjulina (6:1, 6:2). Prepustio mu je samo tri gema, završio je meč za svega 69 minuta i pokazao kako izgleda kada je u potpunosti fokusiran na tenis. Bio mu je ovo ujedno i prvi meč poslije razlaza sa Goranom Ivaniševićem, pa je u loži bio Nenad Zimonjić.

Mogao je meč i ranije da završi da nije propustio neke brejk lopte, ali je bio odličan početak. "Veoma sam zadovoljan, čak i gemove u kojima sam izgubio, imao sam brejk šanse. Veoma dobar prvi meč za sezonu za šljaci. Moglo je da bude nezgodno, bilo je nekih uspona i padova i prošle godine kada sam izgubio drugi meč. Nadam se da ću zadržati ritam, imam dan odmora, treniraću i nadam se da ću biti na istom nivou i u narednom meču. Odradili smo dobar posao na treninzima i to se vidi i na terenu", rekao je Đoković.

Upravo to je i glavna razlika, na Australijan openu i Indijan Velsu Novak je provodio više vremena van terena u raznim akcijama, poput NBA mečeva, gledanja fudbala po Americi i slično. Od povratka u Beograd, pa onda i odlaska u Monte Karlo fokusiran je samo na teren. Ujedno je postao i najstariji igrač ikada koji je prvi na ATP rang-listi. "Lepo je, sjajno je, pričao sam sa Rohanom Bopanom koji je najstariji dubl igrač na prvom mjestu. Zajedno imamo 80 godina, njegov doprinos je veći toj brojci. Srećan sam, imam 37 godina, nisam ovako nešto sanjao, zamišljao, postala je to stvarnost. Sva posvećenost sobom, rada na tijelu i svemu, sve to se isplatilo. Produžavam kvalitet igre i karijeru godinama", zaključio je Đoković sa osmijehom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:20
Novak Djokovic na treningu u Beogradu
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC