• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanski motociklista teško povrijeđen! Javio se iz bolnice: "Ko može da pogodi šta sam polomio?!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekada jedan od najboljih vozača u Moto GP Andrea Doviciozo pao sa motora.

 andrea doviciozo tesko povrijedjen na treningu Izvor: Instagram/andreadovizioso/printscreen

Legendarni italijanski motociklista Andrea Doviciozo doživio je tešku nesreću na motokros treningu, kada je sa motora kojim je upravljao pao na glavu. Kako prenose italijanski mediji, Andrea je teško povrijeđen, ali nije životno ugrožen - što potvrđuje i fotografija koju je na društvene mreže okačio iz bolničke postelje.

Po svemu sudeći, Doviciozo će narednih dana biti podvrgnut pojedinim hirurškim intervencijama. Sa slike koju je objavio jasno je da na njegovom tijelu ima preloma, a to je potvrdio i tekstom koji je napisao uz fotgorafiju. Ipak, moraćemo da sačekamo nekoliko dana kako bismo dobili potpune informacije o povredama, jer Italijana čekaju dodatni pregledi.

"Ovaj put sam stvarno dobro izudaran. Moja kolekcija preloma postaje sve veća, ali važno je da je CT snimak negativan. Sutra ću se podvrgnuti dodatnim testovima i obavijestiću vas kakva je situacija. Veliko hvala treneru koji je uvijek uz mene, svima koji su mi pomogli i medicinskom osoblju u bolnici. Hvala i svima koji su mi poslali poruku. Nastaviću da čitam sve vaše poruke. Ko može da pogodi šta sam polomio?!", napisao je u prvoj objavi nakon nezgode nekadašnji Moto GP as.

Andrea Doviciozo je legednarni Moto GP vozač i u toj konkurenciji je vozio punih 15 godina, nakon što je prvih sedam godina karijere proveo u drugoj i trećoj kategoriji. Čak tri puta je Moto GP sezonu završavao na drugoj poziciji u generalnom plasmanu, a jednom je bio treći. Karijeru je okončao sa 15 pobjeda, čak 62 podijuma i čak 2.583 poena na 248 trka.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC