• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rune napravio skandal zbog Sinera! Izgubio u Monte Karlu, pa se oglasio na Tviteru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Danski teniser Holger Rune pobjesnio zbog tretmana koji je imao protiv Janika Sinera.

 Holger Rune nezadovoljan suđenjem protiv Janika Sinera Izvor: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale Monte Karla nakon što je eliminisao Holgera Runea nakon velike borbe u tri seta, a taj meč obilježili su i skandali. Mladi Danac bio je izuzetno iznerviran odlukama glavnog sudije, raspravljao se sa navijačima i pokazivao im da ućute, a nakon opomene je tražio supervizora kako bi sa njim raspravljao o svemu što se događa na terenu.

Utisak je da su pojedine odluke sudija išle u Sinerovu korist, prije svega jer su Runea potpuno izbacile iz takta tokom veoma važnog meča četvrtfinala. Holger je bio ljut i odlučio je da bijes iskali i na organizatorima turnira, koje je isprozivao kada su se strasti malo smirile - sutradan. U subotu ujutru oglasio se na Tviteru, koji često koristi.

"Šta znači ovo, ATP? Nije da ste mi uopšte dali najbolje uslove jer sam morao da igram dva meča dan ranije, završio sam ih kasno, i skoro da nisam imao vremena za oporavak. Glavni sudija pravi ključne greške i daje pogrešno upozorenje koje je poremetilo igru. Neka sila bude sa vama! Isuse Hriste", napisao je Holger Rune na Tviteru dan nakon meča.

Ipak, turnir u Monte Karlu nastavlja se i bez Holgera Runea. Njegov "dželat" Janik Siner igraće protiv Stefanosa Cicipasa u polufinalu turnira, a nakon njih dvojice će na teren Novak Đoković i Kasper Rud. Italijanski teniser pokušavaće da nastavi sa fenomenalnim partijama, pošto je od početka godine u najboljoj formi, ali i dalje nedovoljno dobroj da ugrozi Đokovićevo prvo mjesto na ATP listi.

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC