• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledala sam Novaka i uznemirila se! Oglasila se slavna teniserka: Vidjeti ga u ovakvom stanju...

Žistin Enan je zabrinuta zbog problema koje je Novak Đoković pokazao u Monte Karlu.

 Žistin Enan o Novaku Đokoviću Izvor: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković započeo je 421. nedjelju na vrhu ATP liste i "probio" je granicu od 10 hiljada bodova, međutim kao da se svi utrkuju da ukažu da u njegovoj igri postoje problemi. Razlog za to leži u činjenici da Đoković od početka sezone nije još osvojio nijedan trofej, što mu se gotovo nikada nije dešavalo, a zabrinuo je i svoje navijače zbog toga što fizička sprema u Monte Karlu nije bila na visokom nivou i imao je najviše problema od svih tenisera.

Jednom prilikom vidjeli smo da se zbog jake temperature i napora Đoković čak i trese, a to je posebno zapalo za oko slavnoj teniserki Žistin Enan iz Belgije. Nekada najbolja teniserka svijeta zaprepastila se što je Srbina vidjela u takvom stanju, na kakvo nas nije navikao neko vrijeme.

"Uvijek je pomalo iznenađujuće, čak i uznemirujuće, vidjeti ga u ovakvom stanju. Ali, potreban mu je ovakav intenzitet. Od početka godine nije igrao u najjačem tempu, a na ovoj podlozi je neophodno da izvučete puno više energije iz svojih rezervi. Razmjena udaraca je puno duža na šljaci", rekla je Belgijanka pa je nastavila:

"Očigledno, s temperaturom koja je povezana s podlogom, mnogo je teže za igrače snaći se. Novak nije na svom najboljem nivou, ali pobjeđuje, stiče samopouzdanje. Vidjeli smo da mu je dolazak do polufinala ponovo izmamio osmijeh", dodala je ona.

Podsjetimo, ove nedjelje igra se "petstotica" u Barseloni na kojoj neće učestvovati Đoković, Alkaraz i Siner, ali ćemo gledati Nadala koji se vraća na teren poslije duge pauze. Što se tiče Novakovih planova, još je nepoznato gdje će igrati prije Rolan Garosa, pošto je navodno razmišljao da odustane od Madrida i igra samo Rim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC