• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva drama u derbiju, Partizan srušio Zvezdu: Ovakvo finale se ne pamti u Srbiji

Preokreti, uzbuđenje, pune tribine i sjajna odbojka - sve smo do sada vidjeli u finalnim mečevima Crvene zvezde i Partizana. A tek nas čeka peta utakmica.

 Odbojka Crvena zvezda Partizan finale Izvor: MN PRESS

Kakvo finale gledamo u odbojci! Partizan je poslije drame u zemunskom "Masteru" uspio da izbori peti meč finalne serije protiv Crvene zvezde. Pobijedili su crno-bijeli najvećeg rivala 3:2  (25:23, 27:25, 22:25, 22:25, 15:13). Igraće se majstorica u kome ćemo saznati ko će po 13. put postati šampion države Crvena zvezda ili Partizan. 

Meč je trajao dva sata i 40 minuta, a nakon što je Zvezda vodila 2:0 u seriji i bila na pragu pobjede u trećem meču sada je zamalo crveno-bijeli tim uspio da se vrati u meč. Ipak uz sjajne Miliju Mrdaka i Lazara Marinovića domaćin je došao do pobjede u petom setu u kome su vodili, ali je onda Zvezda napravila seriju od četiri poena. Ipak, poslije tajmauta Bojana Janića koncentrisali su se crno-bijeli i pobijedili.

Poslije velike prednosti u prvom setu za domaćina vratila se Crvena zvezda, ali nedovoljno za preokret. U drugom setu su vodili crveno-bijeli poslije sjajne igre Dušana Nikolića, vodili su 17.10, ali je došao preokret i bio je Partizan nadomak pobjede. Ipak poslije dva seta koje su gosti dobili 25:22 ušlo se u peti set koji je odlučio da se sezona riješi na Banjici gdje će biti odigrana peta utakmica i gdje će sve biti gotovo. Sačekaćemo još malo do spektakularnog kraja odbojkaške sezone u Srbiji! 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC