• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši i rukometašice iz RS ne idu na Igre BRIKS-a! Oglasili se organizatori - takmičenje otkazano

Autor Dragan Šutvić

Organizacioni odbor je saopštio da je takmičenje u rukometu na pijesku otkazano zbog nedovoljnog broja prijavljenih ekipa.

 Rukometaši iz RS ne idu na Igre BRIKS-a Izvor: Rukometni savez RS

Muška i ženska reprezentacija Republike Srpske u rukometu na pijesku ipak neće učestvovati ove godine na igrama BRIKS-a u Kazanju.

Bilo je planirano da se rukometaši i rukometašice iz RS oprobaju na renomiranom takmičenju sljedećeg mjeseca, ali je na adresu Rukometnog saveza Republike Srpske stigao dopis Organizacionog odbora Sportskih igara BRIKS-a, u kojem je istaknuto da su zbog nedovoljnog broja prijavljenih ekipa otkazana takmičenja u tri sporta – kajaku, odbojci na pijesku i rukometu na pijesku.

Tim povodom oglasio se i Rukometni savez Republike Srpske, saopštenjem koje potpisuje prvi čovjek rukometa u RS Marinko Umičević.

"Žao nam je što je došlo do ovakve situacije i što nećemo biti dio ovog velikog sportskog događaja. Naravano da nam je žao i iz razloga što je pokazan veliki interes kod naših rukometaša i rukometašica koji su imali ogromnu želju da predstavljaju Republiku Srpsku na takmičenju u ruskom gradu Kazanju. Uz sve to treba istaći da smo uložili i određena novčana sredstva jer smo sve učinili kako bi naša reprezentacija potpuno spremno dočekala nastup na Igrama BRIKS-a. Život ide dalje i iskreno se nadamo da će naša reprezentacija u rukometu na pijesku u dogledno vrijeme biti dio nekog velikog takmičenja. Na kraju želim da se zahvalim svima onima koji su bili dio ovog projekta počev od samih rukometaša i rukometašica, selektora, trenera, koordinatora i drugih mojih saradnika", riječi su Marinka Umičevića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

melanija

gdje je marinko tu je cirkus

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC