• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković je stručnjak za obmane!" Brutalan napad na Novaka pred Rolan Garos!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Po riječima Španca, Novak Đoković zna kako da prevari svoje protivnike.

 Španski novinar tvrdi da je Novak Đoković obmanuo rivale da nije favorit Izvor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković obavlja poslednje pripreme pred Rolan Garos, a prilično neočekivano će nastupiti na turniru u Ženevi gdje bi mogao da uhvati pravu formu za drugi grend slem sezone. Tokom ove godine najbolji srpski sportista bilježi loše rezultate na turnirima, ugroženo mu je i prvo mjesto ATP liste, ali ga se najveći rivali i dalje plaše! Taj strah jasno se može vidjeti iz riječi jednog španskog novinara koji je dio kolumne posvetio Đokoviću.

Španski novinar Huan Valaure na sajtu "eldebato" bavio se favoritima za predstojeći Rolan Garos, a tom prilikom je zaključio da bi Novak Đoković morao u Parizu da se pojavi maksimalno spreman za turnir, nakon što je primijenio strategiju i rivale ubijedio da nije u grupi favorita! 

"Tu je Novak Đoković. Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspio da dođe do finala, što je nešto neobično za beogradskog tenisera. Ono što se ne zna je da li je zaista povrijeđen ili je sve to dio strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak", zaključio je Španac.

Optužbe da novak Đoković "vara" svoje rivale tako što ih ubijedi da nije spreman da se takmiči protiv njih prelaze granice dobrog ukusa, a posebno kada se imaju u vidu problemi sa kojima se suočava. Novak Đoković ove sezone nije uspio da uhvati pravu formu, odigrao je veoma mali broj mečeva i nije uspio da stigne do finala ni na jednom takmičenju koje je igrao.

Upravo je mali broj mečeva na početku nove sezone uticao na Novaka Đokovića da promijeni svoje planove. Tako se tek treći put u karijeri odlučio da igra na turniru u posljednjoj sedmici pred grend slem, pa će publika u Švajcarskoj imati prilike da ga pozdravi prije puta u Pariz. Ukoliko bi vezao nekoliko dobrih mečeva tokom narednih dana, Đoković bi sasvim sigurno bio opasan rival na Rolan Garosu, pa i kandidat za novu grend slem titulu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

koza je

Novak je toliko osvoio da reci jedno a ne reci jos hiljadu stvari neznaci nista jos puno novinara ce proci ali Novak je zagonekta pa sretno sa rjesemjem jer iskreno mislim da Novak luta sa svojim taktima i reketima pa kad on nezna zasto je tako dobar nezna niko a najmanje njegov guru koji mu rastura brata sa ono malo psihologije koju zna. PS ima jedan u koga Novak nevjeruje a glumi da je vjernik ONzna i iz nekog razloga voli Novaka

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC