• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak došao kod Federera u goste i šokirao: Cijela Švajcarska priča o njegovom obraćanju, nisu mogli da vjeruju

Novak Đoković je u zemlji Rodžera Federera pokazao poštovanje prema domaćinu tako što je na konferenciji za medije pričao na francuskom. Perfektnom!

 Novak Đoković perfektno priča francuski Izvor: YouTube/Djoker Nole media

Novak Đoković plasirao se u treće kolo ATP turnira u Ženevi pošto je na 37. rođendan bio bolji od Janika Hanfmana iz Njemačke. Nakon 72 minuta igre, koju je doduše prekidala i kiša, Nole je slavio 2:0 (6:3, 6:3), a potom je od organizatora dobio i tortu koju je podijelio sa skupljačima loptica i obezbjeđenjem.

Navijači su čak otpjevali Novaku i rođendansku pjesmu, a i sam srpski teniser im je "uzvratio" na ovakvo gostoprimstvo. Đoković se obratio čitavom stadionu na francuskom jeziku (jednom od četiri zvanična u Švajcarskoj), a ono što je posebno oduševilo sve je što je i čitavu konferenciju za medije vodio na "jeziku domaćina". I malo je reći da je to učinio perfektno, zbog čega su posebno bili oduševljeni novinari koji nisu očekivali da se Đoković tako dobro snalazi.

Osim srpskog, Đoković govori i engleski, francuski, španski, italijanski, služi se njemačkim, dok je sve bolji i na kineskom čime je ne tako davno šokirao navijače i Olgu Danilović. A čini se da je u posljednje vrijeme posebno radio na francuskom koji je bio više nego perfektan.

Novak Đoković priča francuski u Švajcarskoj
Izvor: YouTube/DjokerNole Media

"Iznenađen sam podrškom i pozitivnom energijom koju sam dobio danas, odnosno prethodna dva dana. Imao sam malo problema poslije kiše, ali sam našao ritam. Važno je bilo da napravim brejk u drugom setu i onda sam došao do važnih poena, kada sam tjerao rivala da igra potez više. Posljednja tri gema sam igrao na visokom nivou, a pošto mi je ovo prvi meč u Ženevi, zadovoljan sam. Potrebno mi je da odigram još mečeva kako bih dobio samopouzdanje pošto počinje Rolan Garos", iskreno je otkrio svoje motive igranja u Švajcarskoj Đoković.

Danas od 15.30 Novaka Đokovića čeka četvrtfinale Ženeve, ali još čeka da li će to biti protiv Šapovalova ili Grikspora čiji meč je prekinut juče. Šapovalov vodi 1:0 u setovima, dok je prekinuto na 3:3 u drugom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC