• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Rolan Garosu, odgođeni mečevi: Stiglo zvanično saopštenje, hoće li ovo da utiče i na Đokovića?

Autor Nemanja Stanojčić

Mečevi na Otvorenom prvenstvu Francuske pomjereni su u srijedu zbog haosa sa vremenom. /Od izvmeštača MONDA sa Rolan Garosa./

 Mečevi na Rolan Garosu odgođeni zbog kiše  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Kiša pravi ogromne probleme organizatorima na Rolan Garosu. Kao što je i najavljeno, tokom cijelog dana pada u Parizu i zbog toga je donesena odluka o odlaganju svih mečeva koji nisu na dva glavna stadiona. Među njima je i meč Olge Danilović i Danijel Kolins (Amerika). Njih dvije će u četvrtak na teren, a kad? To se čeka.

Ovo bi moglo da utiče i na Novaka Đokovića koji bi baš u četvrtak trebalo da igra svoj meč sa Robertom Karbaljesom Baena (Španija). Biće sigurno krcat raspored, mnogo mečeva na stadionima "Filip Šatrije" i "Suzan Lenglen". Ovo bi ujedno moglo da znači i da će prvi reket planete igrati najvjerovatnije u večernjem terminu ponovo.

Imao je Novak u srijedu i zakazan trening, mada je bilo jasno da od toga neće biti ništa, jer gotovo da se nije ni igralo na terenima bez krova. Neki su uspjeli da počnu mečeve, da dođu do završnice prvog seta ili da ga završe i to je bilo to, niko nije stigao da završi meč.

Izvor: EPA-EFE/Juanjo Martin

"Zbog loših vremenskih uslova, svi preostali mečevi koji se igraju na terenu 'Simon Matje' i svim ostalim otvorenim terenima su otkazani. Svima koji su kupili ulaznice biće vraćen novac", navodi se u saopštenju turnira.

Prvobitni plan organizatora bio je da se mečevi drugog kola završe u srijedu i četvrtak, a prognoza je takva da se i u četvrtak najavljuju padavine i biće veoma teško da se to ostvari. Od srpskih igrača pored Novaka i Olge na teren bi trebalo da izađu i Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC