• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolan kraj Kecmanovića u Parizu! Jedan gem za sat vremena, pa predaja protiv grend slem šampiona!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Talentovani srpski tensier nije mogao da pruži jači otpor, a nakon medicinskog tajm-auta je i predao meč rivalu.

 Miomir Kecmanović predao Danilu Medvedevu Izvor: EPA-EFE/YOAN VALAT

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu, pošto je u drugom kolu drugog grend slema u sezoni predao meč ruskom teniseru Danilu Medvedevu. Miša je za malo manje od sat vremena igre osvojio samo jedan gem (6:1, 5:0), a nakon zatraženog medicinskog tajm-auta u drugom setu postalo je jasno da neće moći da pruži otpor Rusu.

Čulo se i iskreno "Ne znam šta da radim, brate" upućeno ka timu tokom trećeg gema drugog seta, baš prije nego što će u pomoć pozvati doktora. Ni kratka ljekarska intervencija nije mogla da pomogne srpskom teniseru koji je ubrzo odlučio da se povuče sa turnira i prekine agoniju. Očigledno je da Kecmanović zbog zdravstvenih problema nije bio konkurentan. 

Sa druge strane, Danil Medvedev je izgledao na terenu kao da ne mrzi šljaku - iako cijeli teniski svijet zna da mu je to najmanje omiljena podloga. Tradicionalno na Rolan Garosu ne bilježi zapažene rezultate, ali možda bi ova godina mogla da bude izuzetak. Već smo ostali bez Rafaela Nadala, Novak Đoković nije u sjajnoj formi, a Janik Siner i Karlos Alkaraz stigli su Pariz roviti, nakon tek zaliječenih povreda sa kojima su se borili prethodnih sedmica.

Ruski teniser će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Marijano Navone - Tomaš Mahač. Navone dolazi iz Argentine i dobro se snalazi na šljaci, a postavljen je za 31. nosioca. Njegov rival je iz Češke, a koliko opasan može da bude na zemljanoj podlozi pokazao je nedavno u Ženevi kada je eliminisao Novaka Đokovića u polufinalu turnira iz kategorije 250.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC