• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ubio me u tom meču, dobro pamtim sve!" Srbin je već jednom deklasirao Amerikanca, može li to i na Rolan Garosu?

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Lajović igra protiv Tejlora Frica u Parizu i želi da ponovi uspjeh od prije šest godina. /Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića./

 Rolan Garos Lajović Fric najava  Izvor: EPA-EFE/Alberto Estevez

Može li Dušan Lajović da izbaci 12. tenisera svijeta sa Rolan Garosa? Već je jednom Tejlora Frica uspio da pobijedi na šljaci, doduše ne u Parizu, već u Lionu. Bilo je to 2018. godine kada je ubjedljivo slavio (7:5, 6:1).

Ostao je taj meč urezan duboko u sjećanje američkom teniseru. Priznao je to i on sam na konferenciji za medije. "Mnogo sam bolji igrač. Ubio me je u tom meču, pamtim to. Tada nisam imao pojma kako da igram na šljaci. Igrao sam tada protiv igrača koji je prirodno dobar na toj podlozi i zaista me ubio. Srećom, to je bilo prije mnogo godina i sada sam bolji nego što sam bio, ali je on veoma dobar na ovoj podlozi. Vidjećemo, sviđaju mi se moje šanse više nego u tom meču", poručio je Fric.

Duel srpskog i američkog igrača zakazan je kao treći na terenu 13 i sigurno neće početi prije 14 časova. Doduše, veliko je pitanje i hoće li tada da krene, pošto je ponovo najavljeno loše vrijeme i kiša... Moraće i organizatori i igrači da gledaju ka nebu i da se nadaju najboljem.

Za to vrijeme Dušan će pokušati da napravi što bolju taktiku za čovjeka koji je proigrao na šljaci u prethodnom periodu. "Igra na šljaci meni je prirodnija, ali Tejlor ima mnogo oružja koja funkcionišu nezavisno od podloge. Nemam problem da igram protiv vrhunskih igrača, motivisaniji sam", rekao je Dušan.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC