• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, postani predsjednik Srbije! Legendarna teniserka šokirala prijedlogom: "Nastavi, pa kad odlučiš..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković kao predsjednik Srbije? Amerikanka bi to voljela da vidi!

 Novak Đoković Izvor: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković je nastavio da ruši rekorde - pobjedom nad Franciskom Serundolom pao je još jedan koji je bio u vlasništvu Rodžera Federera. Srpski teniser sada je usamljen na prvom mjestu liste igrača po broju grend slem pobjeda, a na tom nevjerovatnom dostignuću čestitala mu je i legendarna teniserka Bili Džin King. Jedna od najboljih teniserki u istoriji imala je i zanimljiv prijedlog za Novaka, da postane predsjednik Srbije!

"Čestitam, Novače, na 370 pobjeda na grend slem mečevima! Imaš još mnogo tenisa da odigraš, nastavi to da radiš. A kada odlučiš da se povučeš treba da se kandiduješ za predsjednika Srbije", napisala je Bili Džin King na svom "X" nalogu.

Ostaje nam da vidimo da li će Novak u budućnosti razmisliti o ulasku u politiku, ali kako je teniserka i rekla - pred njim je mnogo tenisa.

Prije svega na ovogodišnjem Rolan Garosu, gdje pokušava da stigne do 25. grend slem titule. Trenutno je među osmoricom najboljih na turniru, a u četvrtfinalu drugog grend slema sezone igraće protiv Kaspera Ruda, kojeg je prošle godine savladao u finalu. Nakon dva naporna meča protiv Lorenca Muzetija i Franciska Serundola Novaku je prvo potreban odmor, a zatim i mnogo energije kako bi savladao Norvežanina.

Ali, od Novaka smo već toliko puta vidjeli čuda... Pa samo u prethodnih nekoliko dana dva puta je igrao pet setova u Parizu, dva puta ostajao na terenu više od četiri i po sata i dva puta pobijedio daleko mlađe rivale koji nisu mogli da mu pariraju ni nakon velike borbe. Kada tako pogledamo, ima smisla rečenica Bili Džin King - koja u singlu (12), dublu (16) i miksu (11) ima 39 grend slem titula - da je pred Novakom Đokovićem još mnogo tenisa.

(MONDO, D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC