• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK ĐOKOVIĆ JUTROS OPERISAN! Šok vijest iz Pariza - Srbin ne ide na Vimbldon

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je jutros operisan zbog problema sa koljenom i zbog toga najvjerovatnije neće moći da igra na Vimbldonu.

 Novak Đoković danas ide na operaciju Izvor: Ibrahim Ezzat/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković jutros je operisan u Parizu, javili su francuski i italijanski mediji. Đoković se povukao u utorak sa Rolan Garosa zbog napuknuća medijalnog meniskusa desnog koljena i vrlo brzo je zajedno sa doktorima i svojim timom donio tešku odluku da ide "pod nož".

Razlog zbog kog je Đoković brzo morao da donese odluku je što je pred njim najvažniji dio sezone, koji je apostrofirao još od početka godine. Đoković želi da Srbiji donese zlato sa Olimpijskih igara u Parizu i zbog toga je odmah odlučio da operiše koljeno, a prema prvim informacijama slijedi mu pauza od najmanje tri nedjelje. Ujedno, to znači da će Đoković "žrtvovati" Vimbldon i jako su male šanse da igra na ovom turniru, njegovom omiljenom.

Što se tiče datuma, vrijedi istaći da je Vimbldon na programu već od 1. jula, a čak i da se Đoković oporavi - pitanje je da li bi igrao jer bi morao da se "prešalta" na travu. To možda ne bi bilo najbolje za njegovo koljeno, ali i za igru jer se taman "podesio" za šljaku, na kojoj će se igrat i tenis na Olimpijskim igrama od 27. jula do 4. avgusta.

"Veoma sam tužan što objavljujem da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam svim srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču, ali nažalost zbog kidanja medijalnog meniskusa u desnom koljenu - zajedno sa timom sam donio tešku odluku poslije konsultacija. Želim svima mnogo sreće tokom ove nedjelje, dok se takođe iskreno zahvaljujem i navijačima za ljubav i podršku. Vidimo se uskoro, srdačno Nole", napisao je srpski teniser po povlačenju sa Rolan Garosa.

Zbog povlačenja sa Rolan Garosa, Nole je izgubio 1.300 bodova i već od ponedjeljka neće biti prvi teniser svijeta jer ga je sada preskočio Janik Siner, novi broj jedan. Uz to, ako se Đoković ne pojavi na Vimbldonu, očekuje ga gubitak još 1.200 bodova jer "brani" finale iz prošle godine i moglo bi da se desi da na Olimpijske igre ide tek kao treći nosilac.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:25
Novak Đoković
Izvor: X/edgeaiofficial
Izvor: X/edgeaiofficial

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC