• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u finalu, isjekli Adrianin momenat karijere: Srbija je pratila, a onda je Italijan pokvario sve!

Kako je ovo moglo da se dogodi!?

 Reditelj isjekao nastup Adriane Vilagoš Izvor: CHRISTIAN BRUNA/EPA

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš ispisala je istoriju u finalu Evropskog prvenstva u Rimu, u kojem je osvojila drugo mjesto, oborila nacionalni rekord star 10 godina i izborila olimpijsku vizu za učešće u Parizu ovog ljeta.

Osvojila je srebro i oborila državni rekord koji je postavila Tatjana Jelača davne 2014. godine na Cirihu kada je takođe uzela evropsko srebro iza Barbore Špotakove! Kao ni Angelina Topić ni naša Adriana Vilagoš nažalost neće dobiti ni dinara od Evropske atletske federacije za ovaj uspjeh jer se nagrade dele samo za deset atletičara. Po pet najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji podijeliće 500.000 evra, što znači da će se tome nadati samo šampioni i šampionke.

Neshvatljivom odlukom reditelja prenosa u Italiji, Adrianin hitac karijere nije se mogao vidjeti u TV prenosu, jer je usred njenog zaleta prebacio prenos na trku. Komentator Radio-televizije Srbije Rale Simić ostao je bez teksta, kao i svi ljubitelji sporta u Srbiji koji su ostali uskraćeni za potez karijere djevojke iz Malog Iđoša. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ova nesmotrenost i neprofesionalnost ipak neće baciti senku na blistavi momenat naše Adriane, nove vicešampionke Evrope za koju ćemo navijati u Parizu i sigurno je videti u još mnogo TV prenosa, kao i naše druge olimpijke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC