• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijarderka uzela reket u ruke i sve ruši: Bogatija i od Đokovića, a mnogi nisu ni čuli za nju

Fantastičan nastup mlade Eme Navaro na Vimbldonu.

 ema navaro Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Već godinama u ženskom singlu na Vimbldonu viđamo iznenađenja, a tako je i ovog ljeta. Arina Sabalenka je odustala i prije prvog meča, Iga Švjontek je "brutalno" eliminisana, dok na Vimbldonu više nema ni druge igračice svijeta Koko Gof. Nju je izbacila daleko manje poznata sunarodnica Ema Navaro, koja je poslije samo 76 minuta igre slavila 6:4, 6:3.

Amerikanka je inače 17. teniserka planete, a osim dobrim igrama na Vimbldonu, pažnju je privukla i njena priča van terena. Mnogi ne znaju da je Ema inače ćerka poznatog američkog bankara i investitora Bena Navara, koji je prema nekim procjenama "težak" oko  1,5 milijardi dolara. Tako je ona faktički bogatija i od Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala zajedno, iako je od tenisa za sada zaradila "tek" oko dva miliona dolara.

Ben Navaro je inače vlasnik "Šerman finansijske grupe" još od davne 1998. godine, tako da posjeduje lanac hotela, kao i drugih teniskih turnira koji su u vrijednosti od preko 300 miliona dolara.

Ema Navaro je inače rođena 2001. godine i plasman u četvrtfinale Vimbldona, gdje će igrati protiv finalistkinje Roland Garosa Džasmin Paolini, najveći je njen uspjeh do sada. Ove sezone je već bila u trećem kolu Australijan opena i četvrtom na Rolan Garosu, a njen vrtoglavi uspon počeo je prošle godine kada je ušla u najboljih 40. Još bolji tenis igra u 2024. i vidjećemo koliko će uspjeti da se približi TOP10.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC