• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka Endija Mareja komentarom "uzdrmala" cijeli Vimbldon

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Majka Endija Mareja nije krila koliko je bila ljuta

 majka endija mareja prozvala teniserku emu radukanu Izvor: - / INSTAR Images / Profimedia

Najbolji britanski teniser Endi Marej doživio je emotivan oproštaj na Vimbldonu poslije poraza u dublu sa bratom Džejmijem, ali je planirao da odigra još jedan meč. U prisustvu Novaka Đokovića, Martine Navratilove, Džona Mekinroa i mnogih drugih, on je u suzama napustio teren sa svojim bratom i plan je bio da u subotu uveče on odigra još jedan meč, u miks-dublu, zajedno sa zemljakinjom Emom Radukanu. Ipak, Ema se povukla sa tog meča, a Endijeva majka Džudi ostavila je na Instagramu samo dvije riječi u komentaru na tu vijest: "Da, zadivljujuće".

Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali tu objavu Endijeve majke, smatrali da ju je optužila da je "upropastila oproštaj" njenog sina, a onda je i sama objasnila šta je htjela da kaže. "Nisam sigurna da bilo ko shvata sarkazam ovih dana. Veoma sam sigurna da je na njenu odluku u velikoj mjeri uticalo to da je meč zakazan kao tek četvrti na terenu Broj 1", napisala je Džudi Marej i tako prebacila krivicu na organizatore.

Isprva zaista začuđujuća, ta odluka je "poklopila" neodigrani teniski meč sa utakmicom fudbalske reprezentacije Engleske protiv Švajcarske na Evropskom prvenstvu. Dan kasnije, Radukanu je svakako završila učešće na Vimbldonu, šokantnim porazom u meču protiv predstavnice Novog Zelanda Lulu Sun (2:6, 7:5, 2:6), koja je rođena sa prezimenom Radovčić, zbog oca Hrvata.

Eliminacija Eme Radukanu, šampionke US Opena iz 2021. godine, nije jedina senzacija u nedjelju uveče, jer se i Amerikanka Koko Gof (2. nosilac), eliminisala u borbi za četvrtfinale od zemljakinje, Eme Navaro, 4:6, 3:6. Sve je tralo samo sat i 14 minuta. Navaro je aktuelna 17. teniserka svijeta i ranije ove sezone eliminisala je i Arinu Sabalenku na Indijan Velsu i pokazala je da je ovo njena sezona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC