• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak igrao cijeli dan i ostao zbog Mareja!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković na poseban način odao čast Endiju Mareju, dok je Rodžer Federer nestao. Navodno je uradio "sve tajno", ali čemu...

 Đoković i Marej na terenu Vimbldona Izvor: Twitter/ESPN/printscreen

Endi Marej odigrao je svoj poslednji meč u karijeri na Vimbldonu. Osvajao je dva puta ovaj turnir, jednom i kada su na njemu održavane Olimpijske igre, tako da je zlatnim slovima upisan u istoriju "zelenog" grend slema, pa nije nikakvo iznenađenje što se turnir na poseban način oprostio od njega.

Endi je morao da se povuče iz "singla" zbog povrede, tako da je igrao u dublu sa bratom Džejmijem, a nakon poraza Vimbldon je spremio specijalnu ceremoniju. Marej je prvo gledao šta o njemu govore njegove kolege, a posebnu čast ukazao mu je Novak Đoković koji je praktično cijeli dan bio na Centralnom terenu. Prvo je igrao protiv Firnlija dug meč, imao je potom medijske obaveze, ali je ostao kako bi aplaudirao svom velikom rivalu, koji je na kraju bio i u suzama.

A, gdje je za to vrijeme bio Rodžer Federer? Pojavio se ranije u toku dana na Vimbldonu, svi su mislili da će gledati Đokovića ali se to na kraju nije desilo, dok nije viđen zapravo ni na oproštaju Endija Mareja. Preciznije, bio je u kompleksu, ali ga televizijske kamere nisu uopšte registrovale na tribinama.

Britanski mediji prenose da je bio plan da se ne pojavi, ali se navodno sastao sa Marejem u svlačionici, gdje mu je pružio podršku i zahvalio mu na velikom rivalstvu. Pogledajte jedan od rijetkih snimaka nastalih "iza kulisa".


Osim sjajnog Đokovića, koji je do kasnih večernjih časova ostao zbog Endija Mareja, na terenu da mu aplaudiraju bili su i Navratilova, Mekinro, Rune, Švjontek...



Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC