• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od najvećih ikada došao na Vimbldonu: Milijarde mu se dive, a on se divi Đokoviću

Stigao je specijalno za Novakov meč i gledao je Đokovića kako pobjeđuje.

 Pet Kamins gledao Đokovića na Vimbldonu Izvor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Novak Đoković je tri sata igrao meč drugog kola Vimbldona protiv Džejkoba Firnlija, a na tribinama je bio jedan od najvećih ikada! Legendarni kapiten Australije u kriketu i jedan od najboljih bacača u istoriji ovog sporta Pet Kamins dobio je mjesto u kraljevskoj loži i došao je da gleda najvećeg ikada. 

Ovaj 31-godišnji sportista je prava legenda u svojoj zemlji pošto je kao kapiten Australije u najpopularnijem sportu u toj zemlji donio četiri titule šampiona svijeta. Debitovao je za nacionalni tim 2011. kada je imao samo 18 godina, a onda je pauzirao zbog serije povreda. Ipak nakon toga se vratio 2015. i donio je dvije titule sa Svjetskih prvenstava u kriketu 2015. i 2023. kada je na takmičenju u Indiji bio jedan od najboljih igrača. Osim toga sa nacionalnim timom je bio svjetski prvak u test kriketu, skraćenoj verziji ovog sporta, a osvojio je i svjetski kup u test kriketu. 

Jedan je od najplaćenijih sportista potšo godišnje zaradi preko 5.500.000 dolara. Kriket sezona je takva da se sezone na različitim mjestima igraju u različito vrijeme pa tako Kamins igra i u Australiji i u Indiji, pa tako za sezonu u Australiji prima 2.000.000 dolara, a u Indiji mu je plata čak 3.670.000. Sada je sa suprugom Beki došao na Vimbldon da gleda Novaka i sigurni smo da je uživao. 

Nakon što je pobijedio Vita Koprivu u prvom kolu i sada Džejkoba Firnlija u drugom Novaka Đokovića u trećem kolu za nekoliko dana očekuje duel sa Aleksejom Popirinom iz Australije. On je iznenadio 30. nosioca turnira Martina Ečeverija i izbacio ga poslije četiri sata i pet setova igre. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC