• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, znam da sam dosadan, ali moram" Evo kako je Đoković odgovorio na pitanje o koljenu

Novak Đoković ovih dana ne može pobjegne od pitanja koje mu postavljaju svi.

 Novak Đoković o stanju koljena Izvor: ADAM VAUGHAN/EPA

Novak Đoković prošao je u 3. kolo Vimbldona odigravši na momente veoma napet meč protiv Britanca Džejkoba Firnlija, 277. tenisera na ATP listi. Poslije duela u kojem je pri vođstvu 2:0 ispustio jedan set i "brejknuo" autsajdera u posljednjem trenutku četvrtog, Đoković je govorio o onome što najviše zanima sve - kako mu je nedavno operisano koljeno? Spiker na Centralnom terenu mu je postavio to pitanje uz izvinjenje "Znam da ti je dosadilo da te pitaju, ali moram". 

"Osjećao sam se OK, u redu, neću da tražim izgovore zbog današnje igre. Čestitam Džejkobu. Što se mene tiče, mislim da sam u trećem setu neke stvari trebalo da radim bolje, kad sam imao brejk više, ali vjetrovito vrijeme je bilo, počeo je da razmišlja pa je pravio duple greške... Kako turnir napreduje nadam se da ću iz dana u dan biti bolji, vidjećemo šta će se desiti sutra", rekao je Novak na terenu.

Tokom većeg dijela izjave Novak je nizao pohvale na račun Škotlanđanina. "Prije svega, čestitke Džejkobu zbog ovakvog meća, zaslužio je veliki aplauz, nisam imao šansu da ga vidim kako igra do prije dva dana, kada sam ga prvi put vidio. Uvijek je tu element iznenađenja, nije imao šta da izgubi, igrao je na Vimbldonu, znao sam da će biti teško, to je britanski teniser, odrastao na ovakvim terenima na travi i tačno je znao kako da igra".

"Vjetrovit je bio dan, teški uslovi i servirao je veoma dobro, natjerao me je da radim, vjerovatno sam imao malo sreće u četvrtom setu prilikom brejk lopti za njega. Ovaj meč je potencijalno možda i trebalo da se završi u petom setu, ako pogledamo i to kako je on igrao u četvrtom. Ali, vrlo sam srećan da se to nije dogodilo".

"Nisam pokazao danas šampionski mentalitet, nisam se dobro osjećao u trećem setu, on je igrao na visokom nivou, natjerao me da se trudim za pobjedu i sve u svemu - tu je pobeda i prihvatam je. Nadam se da ću igrati bolje u narednom kolu".

Sljedeći Novakov protiv biće Australijanac, Aleksej Popirin, 47, teniser svijeta, koji je u drami od pet setova savladao Australijanca Tomasa Martina Ečeverija (31. na ATP listi), rezultatom 3:6, 6:4, 4:6, 6:4, 6:3).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC