• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer dolazi da gleda Đokovića!

Autor Dragan Šutvić

Neočekivana odluka Rodžera Federera koji će danas, prema informacijama iz Engleske, gledati meč Novaka Đokovića.

 Federer gleda Đokovića na Vimbldonu Izvor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rodžer Federer doputovao je u srijedu u London, a prema informacijama kojima raspolaže engleski "Tajms" danas ćemo ga vijdeti na Centralnom terenu. Ne u ulozi tenisera, nego gledaoca, tako da bi vrlo lako moglo da se dogodi da Federer uživo gleda meč Novaka Đokovića i Džejkoba Firnlija koji je danas na programu od 14.30.

Mirka Federer je recimo već bila na Centralnom terenu i gledala je meč Janika Sinera i Matea Beretinija, dok bi Federer mogao da se pojavi na tribinama na Đokovićevom meču, ako zbog nekih drugih razloga ne sačeka da srpski teniser "završi svoje". Sve će ipak zavisiti od savjeta koji će mu dati marketinški stručnjaci, odnosno procjene da li je pametno da gleda tenisera koji mu je "oteo" sve rekorde i koji baš na Vimbldonu želi da preuzme još jedan.

Federer je najuspješniji teniser u istoriji Vimbldona jer je osvojio osam titula, dok je Đoković trenutno izjednačen sa Samprasom koji ima sedam. Nažalost, prošle godine je zaustavljen u finalu protiv Karlosa Alkaraza, dok ove iako igra sa steznikom na koljenu, već pokazuje zapanjujući nivo tenisa i mnogi ga vide kao favoritia.

"Nadam se da će Novak da obori sve rekorde, da će Marej da igra dokle god ga kuk služi i ima glad, Rafa je znao da je u teškoj situaciji i nadao se da može da osvoji još turnira. Ja sam bio tu kao njihov veliki rival, odlazio sam u penziju, gledali su to, bilo im je teško sigurno. Zato mi je drago što je na kraju to postao film. Nadam se da će ostali sportisti da nam daju šansu u budućnosti i da nam pokažu svoje posljednje trenutke karijere. Svako to radi na svoj način, to su prelijepi momenti, neki su sirovi, neki neočekivani", rekao je nedavno Rodžer Federer u jednom podkastu iznenadivši sve.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC