• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Morala sam da izbacim Novaka sa Vimbldona!" Britanka jedva skupila snagu da mu priđe, pa ostala u šoku

Autor Dragan Šutvić

Nije očekivala britanska teniserka da će joj se Đoković tri puta izviniti i pokupiti stvari iste sekunde. Mnogi bi očekivali da glumi zvijezdu, što i jeste, ali kod njega toga nema...

 Teniserka morala da istjera Đokovića sa treninga Izvor: jessicaamatthews/instagram

Novak Đoković glavna je zvijezda i ovogodišnjeg Vimbldona, međutim to ne znači da ima "povlastice" u odnosu na svoje kolege. Tako je, kao i svi ostali, morao da napusti trening nakon dogovorenog vremena, pošto mu kao sedmostrukom osvajaču ne sljeduje "ni minut preko".

Mlada britanska teniserka Džesika Metjuz (19) ispričala je da je Đoković prekoračio dozvoljeno vrijeme za trening pet minuta, pa ona morala da ga "istjera". "Izvini, izvini, idem odmah", rekao joj je Đoković i odmah prišao da se izvini pokupivši rekete, a svoju stranu priče mlada Britanka otkrila je za "ITV": "Trebalo je da treniram sa Klarom Tuson, imali smo samo pola sata, tako da smo se pogledale i rekle - vrijeme je. Odmah je Novak počeo da se izvinjava jer je trenirao sa sinom Stefanom", dodala je ona.

"Bilo je to ludo iskustvo, izbaciti Novaka sa terena dok su ga svi gledali...", objasnila je svoj postupak mlada Džesika, koja je ipak bila na zadatku kao sparing partnerka pomenute Dankinje, tako da je Nole morao da im prepusti teren. Pogledajte i kako izgleda mlada nada britanskog tenisa:

Podsjetimo, Novak Đoković će danas na Vimbldonu igrati protiv Lorenca Musetija za novo finale turnira. Taj meč je na programu nakon polufinala Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva, a pretpostavka je da će to biti oko 18 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC