• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak otkrio šta je rekao princezi: Naklonio joj se poslije poraza, a pričali su pred cijelim svijetom

Srpski teniser kratko je popričao sa Kejt Midlton nakon što je preuzeo vicešampionski trofej na Vimbldonu.

 novak đoković kejt midlton Izvor: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković poražen je u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza - koji je danas bio bolji rival na Centralnom terenu najpoznatijeg teniskog kompleksa na svijetu. Uprkos porazu, Đoković je još jednom pokazao kakav je gospodin i koliki je sportista čak i nakon bolnih poraza. Odmah poslije meča prišao je princezi od Velsa Kejt Midlton, koja je dodjeljivala trofeje finalistima.

Novak Đoković je još jednom pokazao gospodske manire jer se naklonio dok je prilazio princezi, uprkos ružnom ponašanju engleske publike ovih dana. Kejt Midlton mu je potom dala pehar namijenjen vicešampionu, a imali su kratak razgovor i pozdrav. Novak je na konferenciji otkrio o čemu su pričali.

"Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu. Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dosta vremena i veoma poštuju i uvažavaju igru, razumiju je. To je sjajno, da imate toliku podršku od kraljevske porodice", istakao je Novak Đoković nakon poraza u finalu Vimbldona.

Ovog puta Kejt Midlton uručila je Novaku Đokoviću trofej namenjen vicešampionu, pa srpski teniser ostaje sa sedam šampionskih pehara. Na trećem grend slemu u sezoni najbolji je bio 2011. godine, a zatim 2014. i 2015. godine i na kraju čak četiri puta u nizu, od 2018. do 2022. godine - uz napomenu da se zbog korone nije igralo 2020. godine. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC