• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad to nisam rekao o Đokoviću! Beker hitno reagovao zbog izjave čuvenog Hrvata - tvrdi da je slagao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Boris Beker je otkrio da nije rekao ono što je Ivan Ljubičić prenio kao njegovu izjavu...

 Boris Beker demantuje da je rekao ono što priča Ivan Ljubičić o Novaku Đokoviću Izvor: NICOLAS GOUHIER / AFP / Profimedia

Boris Beker tvrdi da nije spominjao Novaka Đokovića u kontekstu u kom je Ivan Ljubičić to prenio. Bivši hrvatski teniser i nekadašnji trener Rodžera Federera dao je jedan intervju u kom je pričao o srpskom asu i o svemu što se dešava sada sa njim i Karlosom Alkarazom, koristio je poređenje i sa erom u kom je najveće bitke vodio sa Rafom Nadalom i Rodžerom Federerom.

"Nikad ovo nisam rekao. Ako ne čujete da dolazi direktno od mene, ne vjerujte šta govore treća lica", poručio je Beker na društvenim mrežama i tako između redova optužio Hrvata da je slagao. Jedna od navijačica Đokovića postavila je objavu sa Ljubičićevom izjavom u kojoj kaže "Beker mi je rekao da se njemu čini da je Novak prihvatio Alkarazovu superiornost, to nikad nije uradio sa Rafom i Rodžerom. Nismo daleko od smjene generacija, takav je život."

Novak Đoković još uvijek nije osvojio titulu ove sezone. Poslije lošeg početka razišao se sa Goranom Ivaniševićem, pa je na Rolan Garosu doživio povredu zbog koje je morao na operaciju meniskusa. Mjesec dana poslije te intervencije uspio je da dođe do finala Vimbldona i tamo je izgubio baš od Alkaraza. Odmah poslije toga krenule su priče o smjeni generacija...

Sada slijede Olimpijske igre u Parizu koje će se igrati baš na šljaci Rolan Garosa i biće to prava prilika da se vidi ko je gdje. Novak želi zlatnu medalju i to ne krije, ali biće tu i Alkaraz, Siner, Nadal i mnogi drugi.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC