• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznato kad Novak Đoković igra finale Olimpijskih igara: Stigle dobre vijesti pred meč sa Alkarazom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve su prilike da će Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza sačekati sasvim fino vrijeme, pošto se očekuje oko 25 stepeni Celzijusa u nedjelju u Parizu.

 kad novak djokovic igra finale olimpijskih igara u parizu protiv karlosa alkaraza Izvor: Kurir/Dado Đilas

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se prvi put u karijeri u finale Olimpijskih igara pošto je pobijedio Lorenca Musetija nakon strašnog meča na "Šatrijeu". Đoković je igrao povrijeđen, nakon problema sa koljenom koji su se javili u četvrtfinalu protiv Stefanosa Cicipasa, ali je "stisnuo zube" i pokazao nevjerovatan nivo tenisa (6:4, 6:2).

To znači da će Nole igrati za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i to protiv trenutno svog najvećeg rivala Karlosa Alkaraza. Njih dvojica su ubjedljivo najbolji na turniru u Parizu i dobra vijest je da je u subotu pauza za finaliste. Imaće vremena da malo predahnu kako bi nam u nedjelju pružili pravi meč u finalu Olimpijskih igara, a iako se još čeka zvaničan termin - znamo da će biti oko 13.30 ili 14.00.

Nole je došao do svoje druge olimpijske medalje u karijeri pošto je 2008. u Pekingu osvojio bronzu, dok poslije toga nije imao sreće u Londonu, Riju i Tokiju. Što se tiče Karlosa Alkaraza, postao je najmlađi finalista teniskog turnira na Olimpijskim igrama i postao je najmlađi od 1904. godine.

Dobra vijest je da je Alkaraz igrao i tri meča u dublu, što bi trebalo u teoriji da znači da je nešto umorniji od Noleta, ali vidjećemo koliko će to imati uticaja do nedelje i popodnevnih časova. Očekuje se oko 25 stepeni Celzijusa.

Do sada, Novak Đoković i Karlos Alkaraz su odigrali šest mečeva i izjednačeni su sa po tri pobjede. Dobra vijest je da je Nole dobio prethodni na šljaci, baš na Rolan Garosu 2023. godine. Posljednji je pak pripao Špancu u finalu Vimbldona kada je dominantno došao do pobjede i svog trećeg grend slema u karijeri.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:32
Novak se svadja sa sudijom
Izvor: RTS
Izvor: RTS

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC