• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak sa Srbima slavio finale Olimpijskih igara: Kad je čuo pjesmu, Đoković izašao pred navijače! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajna scena iz Pariza gdje su Novak Đoković i navijači iz Srbije zajedno slavili ulazak u finale.

 Novak Đoković slavio sa srpskim navijačima plasman u finale Olimpijskih igara Izvor: X/OvoOno

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u polufinalu Olimpijskih igara savladao je Italijana Lorenca Muzetija, a nakon tog velikog trijumfa i nove medalje za Srbiju dva puta se oglasio na društvenim mrežama. Imao je Novak obaveze do kasno u noć - izjave, konferencije, masaže, oporavak... Ipak, i pored svega toga našao je vremena za srpske navijače. Sa njima je proslavio novu medalju!

Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kojem se čuje kako Srbi pjevaju "Izađi, Nole", a zatim se pred njima pojavljuje najbolji srpski sportista. Novak Đoković nije mogao mnogo vremena da provede sa srpskim navijačima u Parizu, ali je ipak iskoristio trenutak da ih pozdravi i zahvali im se za podršku koju dobija tokom Olimpijskih igara.

Oduševljenje je nastalo kada se Đoković pojavio pred navijačima, ali se on nije tu zaustavio. Prišao je grupi i pozdravio se sa onima u prvim redovima, dok bodrenje najboljeg svih vremena nije prestajalo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nema sumnje da će Novak Đoković veliku podršku srpskih navijača imati i u finalnom meču koji je na programu u nedjelju po podne. Rival za zlato na Olimpijskim igrama biće Karlos Alkaraz, koji ga je nedavno savladao u finalu Vimbldona, a koji takođe nije izgubio nijedan set na putu do finala u Parizu.

Novak Đoković je rekorder po broju grend slem titula, titula sa Mastersa i sa Završnog mastersa, ubjedljivo je prvi po broju nedjelja provedenih na čelu ATP liste, ima pozitivan skor protiv najvećih rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala... Sa Srbijom je već osvojio Dejvis kup i ATP kup, a na Olimpijskim igrama nadmašio je svoj najbolji rezultat jer je imao bronzu iz Pekinga 2008. godine. Osvajanje zlatne medalje praktično je posljednji veliki cilj njegove prebogate karijere.

Pogledajte

00:32
Novak se svadja sa sudijom
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC