• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo jedan čovjek iz F1 smije da vidi Šumahera: Vozili samo godinu dana, ali njemu je dozvoljeno što nije nikom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mihaela Šumahera može da vidi samo jedan bivši kolega, a teško da biste pogodili koji.

 Felipe Masa može da vidi Mihaela Šumahera Izvor: Patrick HERTZOG / AFP / Profimedia

Mnogo se priča o Mihaelu Šumaheru prethodnih dana. Nakon što smo pratili dramu oko njegovog brata Ralfa, koji je objavio da je gej i zbog toga naljutio bivšu suprugu, ponovo se o porodici Šumaher pričalo zbog vjenčanja Mihaelove ćerke. Navodno se Mihael pojavio na vjenčanju Đine Šumaher i odabrani gosti su mogli da vide u kakvom je stanju bio, a sada su engleski mediji otkrili da samo jedan vozač iz Formule 1 ima dozvolu da ga posjećuje!

Otkako je najbolji vozač u istoriji doživio nezgodu na skijanju 2013. godine na Alpima u Francuskoj jako mali broj ljudi ima pristup njemu i može da ga vidi i provede vrijeme sa Šumaherom. Zdravstveno stanje sada 55-godišnjeg bivšeg F1 vozača se krije pod najvećim velom tajne, a supruga Korina pažljivo bira ko može da ga vidi.

Sada se navodi da je porodica samo jednom bivšem kolegi dozvoljeno da ga posjećuje kada god želi, a to je Felipe Masa. Ovaj 43-godišnji Brazilac je u karijeri vozio za Zauber, Ferari i Vilijams, a u karijeri ima 11 pobjeda i 41 podijum. On je 2006. godine iz Zaubera kao mlada nada došao da bude partner Šumaheru i trebalo je da ostane samo jednu sezonu, ali pošto je Šumaher nakon te godine otišao iz tima ostao je u italijanskoj ekipi sve do 2013. godne. 

Iako su vozili zajedno samo godinu dana očigledno da su stvorili posebnu vezu, a iz Ferarija osim Mase samo još nekadašnji gazda Skuderije Žan Tod može da ga viđa. Imali su mnogo problema nedavno i sa ucjenama jer je navodno jedna grupa hakera otela podatke o Šumiju sa hard diskova, ali to se završilo samo sudskom tužbom. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC