• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O izjavi Radeta Bogdanovića priča cijela Srbija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši fudbaler Željezničara iz Sarajeva, Atletiko Madrida i Verder Bremena Rade Bogdanović govorio je o fudbalu, ali i košarci.

 rade bogdanovic fudbalu fale bodiroga i covic Izvor: Prva.rs/printscreen

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović bio je gost jutarnjeg programa na televiziji Prva, a tom prilikom govorio je o Crvenoj zvezdi, Partizanu, uskraćenoj šansi da analizira mečeve crveno-bijelih u Ligi šampiona i na kraju - košarci! Kako je istakao, košarka je njegov omiljeni sport pa je istakao i šta bi srpski fudbal mogao da "uveze" iz košarke kako bi se podigao na viši nivo.

Odgovor Radeta Bogdanovića iznenadio bi mnogobrojne navijače u Srbiji, pošto je izabao dvojicu košarkaških funkcionera. Nekadašnji reprezentativac Dejan Bodiroga koji je trenutno direktor Evrolige i dugogodišnji predsjednik Crvene zvezde koji je prešao na mjesto prvog čovjeka Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović ljudi su koji bi mogli da pomognu srpskom fudbalu.

"Ja bih volio da imamo u fudbalu Dejana Bodirogu i Nebojšu Čovića. Ali, nemamo... Nemamo. Treba ga naći, treba ga stvoriti, a teško ih je naći. Dva različita totalno tipa, dvije različite filozofije, koji bi fudbalu itekako pomogli. Uf... Iako je FSS dobio gospodina Radujka, jako inteligentan, edukovan, elokventan, staložen, smiren, profesionalan i stručan čovjek. Da li će uspjeti da ujedini fudbalsku Srbiju i da krene, vidjećemo u dogledno vrijeme. Pored njega nam ipak fale ova dvojica. Mi to nemamo", rekao je Rade Bogdanović.

Obojica Bogdanovićevih kandidata trenutno su na veoma odgovornim funkcijama u evropskoj košarci, srpski fudbal moraće u narednim godinama da stvara kadrove koji bi mogli da zauzimaju odgovorne pozicije. Stvarno je teško očekivati da u nekom sljedećem mandatu na mestu prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije vidimo Čovića ili Bodirogu.

Bonus video:

Pogledajte

02:03
Nebojša Čović
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC