• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova bomba, novi sportski direktor: Osvojio Ligu šampiona, sad stigao da napravi tim za Evropu!

Renato Vugrinec je novi sportski direktor Partizana!

 Renato Vugrinec sportski direktor RK Partizan Izvor: RK Partizan AdmiralBet/Maja Nastić

Partizan ima novog sportskog direktora, a to je legendarni Renato Vugrinec! Nekada jedan od najbojih rukometaša Evrope sada će voditi brigu o dovođenju igrača u crno-bijeli tabor, a stigao je Slovenac na vreme da sa tribina isprati meč crno-bijelih na startu EHF kupa sa Beršenom iz Luksemburga. 

"Drago mi je što postajem dio porodice kakva je rukometni klub Partizan. Živim u Beogradu već dvije godine i svi u porodici smo Grobari. U klub su došli ljudi sa velikim ambicijama i poslije jednog sastanka sam prihvatio da preuzmem ulogu sportskog direktora. Partizan sa svojom istorijom i tradicijom zaslužuje da bude na putu ka osvajanju titula, a vjerujem da i svi pravi ljubitelji rukometa u Srbiji žele da jedan srpski klub ponovo zaigra u Ligi šampiona. Na nama iz Upravnog odbora i menadžmenta je da igračima obezbijedimo što bolje uslove i sa planovima koje imamo, vjerujemo u pozitivne rezultate. Ja sam u svojoj karijeri osvojio Ligu šampiona i znam koliko je važno da se u ekipi stvori hemija, da se svi igrači osjećaju bitnima, da funkcionišemo kao porodica i samo tako ćemo ostvariti sve ciljeve", rekao je Vugrinec za sajt RK Partizan. 

U dugoj i bogatoj karijeri Vugrinec je nastupao kao desni bek, a najviše ga pamtimo iz Celja i reprezentacije Slovenije. Sa Celjem je osvojio Ligu šampiona, a kasnije je igrao za Mageburg, Portland San Antonio, Hamburg i Metalurg iz Skoplja prije nego što je završio karijeru u Izraelu. Sa Slovenijom je uzeo srebro na Evropskom prvenstvu 2004. godine. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC