• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga Danilović izgovorila ono što i Novak Đoković svaki put kad pobijedi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Olga Danilović poput Novaka Đokovića se zahvalila svom timu što je "trpe" i kada je naporna.

 olga danilovic kao novak djokovic odrzala poseban govor svom timu  Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpska teniserka Olga Danilović osvojila je WTA turnir u Guangdžou pošto je u finalu bila bolja od američke predstavnice Karolin Dolehajd. Na kraju, za nešto tek više od sat vremena, Olga Danilović je pobijedila 2:0 (6:3, 6:1) čime je došla do druge uzastopne titule (prethodno osvojila turnir u Barseloni), ali i do plasmana karijere.

Slijedi joj skok do 52. mjesta na WTA listi, uskoro će imati priliku da uđe i u najboljih 50 na svijetu, što će joj u velikoj mjeri olakšati učešće na turnirima naredne godine pošto će "preskakati" kvalifikacije koje su joj uvijek uzimale mnogo snage i energije.

Osmijeh je naravno bio tu na licu, podijelila je sreću sa svojim timom, a onda se posebno obratila treneru Robertu Ortegi i fizioterapeutu. Sve je pomalo ličilo na Đokovićeve razgovore sa svojim "boksom" gdje su najčešće u posljednjih par godina bili Ivanišević, Gomez, Paniki i drugi...

"Čestitam mom timu, hvala što su tu sa mnom i kada nije lako, ovo je sve bilo kao san za nas ove nedjelje, ali znamo da mene nije lako podnijeti. Zato sve zasluge idu vama", rekla je Olga Danilović koja se posebno obratila i Karolin Dolehajd koja je inače morala kroz kvalifikacije do finala i bila je umorna: "Čestitam i tebi Karolin na sjajnoj nedelji, igrala si dosta sjajnih mečeva, želim ti sve najbolje".


"Želim da se zahvalim i svima iz WTA organizacije, fizioterapeutima, svim navijačima kao i onima koji su omogućili turnir. Sve je sjajno organizovano i jedva čekam da se opet vratim", rekla je Olga Danilović prije nego što su je "prekinuli".

"I hoću da kažem svima vama nešto, hvala što su bile pune tribine, tako da hvala vam na tome", dodala je na kineskom Olga.

Podsjetimo, Olga Danilović ostaje u Kini i već naredne nedjelje će igrati u Đuđangu i pokušati da napravi dodatni korak naprijed.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:47
Novak sa porodicom slavi
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC