• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šišanje na "nulu" za titulu Borca m:tel

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel poslije osvajanja šampionske titule u svlačionici ošišali svog fizioterapeuta na "nulu". Lešinari priredili doček svojim ljubimcima u Banjaluci.

 Šišanje na "nulu" za titulu Borca m:tel Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Rukometaši Borca m:tel pobjedom protiv Čelika 30:27 osvojili su titulu prvaka BiH i duplu krunu s obzirom da je prethodno osvojen i Kup BiH.

Veliki uspjeh Borca m:tel, uprkos svim problemima, sa kojima se ovaj klub suočava dostojno je proslavljen, prvo u Zenici, a potom u Banjaluci.

Nazdravljalo se šampionskoj tituli u zeničkoj Areni, a osim igrača Borca u prvom planu bio je i fizioterapeut ekipe Nemanja Antonić.

Kao i uvijek, bio je nasmijan, ali ovog puta igrači Borca potrudili su se da mu obezbijede nešto drugačiji stajling – bio je ošišan na nulu.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Razlog je bilo obećanje koje je dao igračima na početku sezone, da će da se ošiša ako Borac osvoji šampionsku titulu.

Obećano – učinjeno!

Rukometaši Borca postali su šampioni na parketu zeničke Arene, a nekoliko minuta kasnije u svlačionici su uzeli mašinicu u ruke i napravili novu frizuru svom fizioterapeutu.

"Na početku sezone dao sam obećanje ovim momcima da se ako budemo prvaci šišam na 'oštru nulu'. Evo to sam i uradio iako nikad nisam bio ćelav. Kad sam se rodio imao sam više kose nego sad", rekao je popularni Brko poslije boravka u "Frizerskom salonu RK Borac".

Obećanje je kako kaže, morao da ispuni iako ga je dao u pomalo škakljivim uslovima.

"Morao sam da održim obećanje, iako sam ga dao poslije par piva, ali evo na radost svih ovdje ispunio sam ga, a glavni frizeri bili su Goran Trkulja i Igor Rađenović", otkrio je Antonić.

Šampionska titula proslavljena je i u Banjaluci gdje su navijači Borca, popularni Lešinari, priredili doček svojim ljubimcima.

Oko pedesetak navijača Borca okupilo se ispred dvorane Borik gdje je oko dva časa i 30 minuta stigao autobus sa rukometašima i stručnim štabom.

Uslijedila je proslava duple krune sa rukometašima, a ambijent je uljepšala i bakljada navijača.

...
Izvor: YouTube

Direktor kluba Nebojša Golić pohvalio je igrače Borca bez kojih, kako je istakao, klub ne bi preživio.

 "Ljudi koji su ušli u klub, kao i igrači koji su iznijeli sav teret ove priče zvane RK Borac su ušli da spasu klub i klub je preživio još jednu sezonu. Na radost svih nas osvojili smo još jednu duplu krunu. Sve pohvale i kapa dole ovim igračima koji su bili od početka pa do kraja jer da nije bilo njih klub ne bi preživio.Dupla kruna osvojena je u najgoroj sezoni od osnivanja kluba kada su u pitanju finansije. Uspjeli smo spasiti klub, sješćemo svi zajedno poslije ovoga i vidjeti šta dalje", rekao je Golić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC