• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nezaslužena pobeda Poljske, ali glavu gore!"

Autor mondo.rs

Srpski rukometaši uzdignutih glava napustili teren posle bolnog poraza od Poljske. Svi do jednog veruju da iz neuspeha sa domaćinom mogu da izađu jači.

Poraz boli i nije lako kada se veliko takmičenje, pre kojeg su vas svi otpisali, počne izgubljenim mečom u dramatičnoj završnici od domaćina.

Ipak, igra koju je Srbija pokazala protiv Poljske uliva nad da bi sutra moglo da bude bolje, a igračima bi trebalo samo da donese još više samopouzdanja pred duele sa Francuskom i Makedonijom u Grupi A, a nadamo se i u drugom krugu šampionata Evrope.

"Uvek je teško izgubiti meč u poslednjem minutu. Mogu slobodno da kažem nezaslužena pobeda Poljaka. Nisu je zaslužili, ali to je tako, na kraju su uzeli bodove. Dugo vremena nismo odigrali ovako dobar meč, borbeno i pametno, ali je na kraju falilo i sreće. Ponosan sam na igrače i stručni štab. Pokazali smo dobru partiju i nismo zaslužili da izgubimo", poručio je jedan od najboljih na terenu Petar Nenadić.

 "Koliko god je poraz težak, ovo je naša pobeda. Moramo sad brzo da izbrišemo ovu utakmicu iz glave. Nemamo za čim da žalimo. Sada se okrećemo Francuzima. Da pokušamo da uradimo nešto, ako ne, idemo na Makedonce", jasan je srednji bek Orlova.

Nemanja Zelenović vodio je rovovsku borbu sa defanzivcima Poljske.

"Pokazali smo srce, borbenost, timsku igru i kolektiv. Nedostajalo je sreće na kraju. Prikazali smo odličnu partju. Imamo veliki potencijal, to smo večeras pokazali. Šta je, tu je, idemo napred. Ne smemo da budemo samokritični. Bilo je dosta dobrih stvari. Idemo dignute glave dalje", nadovezao se popularno "Zeleni".

Momir Rnić je takođe smatra da "orlovi" ne bi trebalo da očajavaju i da izdignute glave moraju da krenu napred.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu pred 15.000 domaćih navijača. Na dobrom smo putu ako ovako nastavimo. Moramo da osvojimo dva boda, da se plasiramo u drugi krug i izborimo kvalifikacije za Rio", rekao je Rnić.

Poljaci su svesni da su napravili veliki rezultat i da će im u nastavku takmičenja biti lakše. Mihal Jurecki, strelac sedam golova, proglašen je za igrača meča.

"Veoma sam srećan pobedom na startu. Nismo igrali kako je selektor očekivao, ali najvažija stvar je pobeda. Igraćemo bolje u nastavku prvenstva, pre svega u odbrani", bio je kratak odlični šuter.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC