• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivani važna medalja, trener žali za zlatom

Autor mondo.rs

Ivana Španović je u noći između petka i subote u Portlandu osvojila srebrnu medalju. Kaže da je najvažniji kontinuitet. Trener Obradović žali za zlatom.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da je osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Portlandu nastavila kontinuitet.

 Španovićeva je u skoku u dalj postavila novi srpski rekord skokom od 7,07 metara, dok je zlato pripalo domaćoj atletičarki Britni Ris (7,22).

"Zaista sam uživala na takmičenju. Nisam imala veliki pritisak, a borba nije prestajala od samog početka. Atmosfera je bila sjajna, zbog novog formata takmičenje je dugo trajalo, ali ništa mi nije smetalo da u svakom skoku dam sve od sebe", počela je ona i poručila:

"Rezultat je sjajan, još jedna medalja i to je ono što mi je najvažnije, kontinuitet i konstantan napredak", rekla je Španović na konferenciji za medije.

Trener srpske skakačice Goran Obradović žali zbog zlatne medalje, koju je Španovićeva ispustila u poslednjoj seriji.

"Nakon tri bronzane medalje koje su došle sa Svetskih prvenstava, ovog puta smo očekivali sjajniju medalju i to smo do poslednje serije i imali, ali eto nažalost osvojena srebrna. Ostvaren je fantastičan rezultat, Ivana je odlično skakala, ali za mene lično ostaje veliki žal što nije osvojeno zlato. To je bol i lepota sporta, Ivana je još jednom je pokazala da tamo gde je najvažnije ruši sve svoje rekorde i postavlja nove granice snova", zaključio je Obradović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC