• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana blista: Odgovara mi podloga u Areni

Autor mondo.rs

Najbolja atletičarka Srbije osvajanjem zlatne medalje na Balkanskom šampionatu potvrdila da u odličnoj formi dočekuje Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu narednog vikenda

 Ivana Španović u odličnoj formi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ivana Španović napravila je sjajnu uvertiru za predstojeći Evropski atletski šampionat u dvorani u Beogradu.

Ona je na Balkanskom prvenstvu, koje je takođe održano u Kombank areni, osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj i potvrdila da je u odličnoj formi.

Ivana je zabeležila rekord Balkana daljinom od 6,96 metara, ispred Grkine Haido Aleksuli koja je osvojila srebro (6,49 metara) i trećeplasirane Milene Mitkove iz Bugarske (6,32 metra).

Najbolja atletičarka Srbije izvela je samo tri skoka i u svakom bila bolja od prethodnog - 6,72, 6,89, pa 6,96 metara, nakon čega više nije skakala.

Ona je popravila i sopstveni rekord u dvorani za četiri centimetra.

"Prvi put ove godine trčala sam pun zalet od 18 koraka i prilično sam zadovoljna kako je to sve izgledalo. Nisam se pripremala za ovo takmičenje, ali s obzirom na to da sam odradila par treninga na ovoj podlozi bilo mi je jasno kako sve to treba da izgleda", rekla je Ivana posle nastupa.

Ona je napomenula da je od početka izgradnje staze u Kombank areni dolazila i trenirala kad god je imala vremena i to je dalo dobre rezultate. Kaže da je bilo nekih sitnih grešaka i prilikom najdaljeg skoka.

"Bilo je greškica, ali ne čude me ove daljine, jer znam koje rezultate beležim na treningu. Odgovara mi podloga u Areni", dodala je Ivana Španović posle sjajne uvertire za Evrpsko dvoransko prvenstvo koje će biti održano narednog vikenda, od 3. do 5. marta, na istom mestu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC