• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arena uz hrvatskog skakača: "Beograd je vrh!"

Autor mondo.rs

Perspektivni skakač s motkom ostavio odličan utisak na beogradsku publiku, kao i ona na njega: "Kleknuću i zahvaliću se svima".

 Atletika Evropsko prvenstvo 2017 Hrvat Ivan Horvat oduševljen Beogradom Izvor: MN PRESS

Osječanin će dugo pamtiti Beograd i zimu 2017.

Hrvatski skakač s motkom Ivan Horvat oborio je u februaru na Balkanskom prvenstvu u Areni rekord svoje zemlje, skokom od 5,76 metara, a u petak je na istom mestu nastupio i na Evropskom prvenstvu i takođe ostavio sjajan utisak.

Navijači u najvećoj hali u Srbiji bodrili su ga iz skoka u skok, a on je stao na granici od 5,75. Uprkos tome što nije osvojio medalju bio je više nego zadovoljan.

Upitan za utiske, Horvat je oduševljeno rekao:

"Vrh! Kao što sam izjavio pre minut i po, ovo su mi najbolje tri nedelje u sportskoj karijeri: 5,72, 5,76 i 7,75... Odlični rezultati su iza mene i presrećni smo. U ovo takmičenje smo ušli da vijamo tih magičnih 5,80 - koje zaista dugo želim. Nosim pozitivne utiske, ti pokušaji su bili zaista solidni, tako da ništa ne može da mi skine osmeh sa lica".

Na pitanje o podršci koju je dobio sa tribina zahvalio se i navijačima iz Hrvatske i svima koji su bili uz njega u Areni.

"Hvala ekipi iz Osijeka, svaki skok je bio za njih... Što se tiče podrške srpskih navijača, samo ću reći 'Strašno'! Od Serbia opena do Balkanskog prvenstva i Evropskog prvenstva bili su uz mene. Kleknuću i zahvaliću se svima. Genijalni su, atmosfera je ovde uvek najbolja i jedva čekam sledeću zimsku sezonu, da se opet vratim", naglasio je Horvat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC