• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Ivana skače u Londonu? Lekar odlučuje

Autor mondo.rs

Najbolja srpska atletičarka odluku o tome da li će nastupati na mitingu Dijamantske lige u glavnog gradu Velike Britanije sutra doneće posle medicinskog pregleda

 Ivana Španović miting u Londonu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ivana Španović sjajno je otvorila sezonu. Posle duže pauze nakon povrede nastupala je na mitingu Dijamantske lige u Lozani i ostvarila pobedu u skoku u dalj, preskočivši 6,79 metara.

Ipak, tokom prvog skoka povredila je stopalo, pa je pod znakom pitanja njen nastup sutra na mitingu Dijamantske lige u Londonu.

"Ivana je 'nabila' stopalo, boli je svod. Dan posle nastupa bol je bio jači nego tokom takmičenja pa je hladila stopalo. Dogovor je da večeras posetimo Jovana Đurovića, lekara atletske reprezentacije Srbije u Londonu, pa ćemo tek posle pregleda i njegove odluke znati da li će Ivana nastupati u nedelju", izjavio je za "Sportski žurnal" trener Ivane Španović Goran Obradović.

On je rekao da bi bilo dobro da njegova učenica nastupi u Londonu.

"Ivana je u Lozani trčala različito zalete, sama je osećala gde je grešila  i poboljšavala ih. Bilo bi dobro da nastupi u nedelju u Londonu u funkciji treninga, da ima nekoliko zaleta, uz bar jedan skok. Koristilo bi joj da isproba zaletište, koje je drugačije od onog na istom stadionu na Olimpijskim igrama 2012, gde je skakala u finalu. Ipak, od odluke lekara će sve zavisiti", dodao je Obradović.

Bez obzira na to da li nastupi u Londonu ili ne, Ivana Španović je pobedom u Lozani koja joj je donela osam bodova, već obezbedila plasman u finale Dijamantske lige ove sezone, koje će biti održano 1. septembra u Briselu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC