• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad svijet padne pod noge Srbina...

Autori mondo.ba Autori SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je večeras u Istočnom Sarajevu svjetskog prvaka u džudou Nemanju Majdova, kojem je obećao nagradu od 30.000 KM, a njegovom klubu 20.000 KM za postignuti uspjeh.

Svjetski prvak u džudou Nemanja Majdov od predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika dobiće nagradu od 30.000 KM, dok će njegovom klubu pripasti 20.000 KM.

Na današnjem prijemu u Istočnom Sarajevu, predsjednik Dodik obećao je bogatu nagradu srpskom reprezentativcu, koji se proslavio osvajanjem zlatnog odličja na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Zahvaljujući na gostoprimstvu, nagradama i poklonima, koje uključuju i umjetničku sliku i ručni časovnik, Majdov je duhovito rekao predsjedniku Republike Srpske da je izuzetna stvar "kad svijet padne pod noge Srbina".

Prijemu koji je organizovan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvovali su i Nemanjin otac Ljubiša i brat Stefan, načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i poslanik SNSD-a u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Marko Vidaković.

Za večeras je za svjetskog prvaka u džudou Nemanju Majdova planiran svečani doček na sportskim terenima parka "Gavrilo Princip" u Istočnom Novom Sarajevu.

Majdov je kao reprezentativac Srbije u džudou postao prvak svijeta u konkurenciji do 90 kilograma na šampionatu u Budimpešti. On je u finalu pobijedio Slovenca Mihaela Zganka i poslije 37 godina donio prvu svjetsku zlatnu medalju za Srbiju.

Majdov je rođen u Istočnom Sarajevu u Republici Srpskoj, a nastupa za reprezentaciju Srbije.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

SKALP

Prvo to nisu pare od predsjednika Rep.Srpske milorada dodika(namjerno malim slovima) vec od naroda. Drugo neka on malo pogleda obican narod, omladinu koja nema posla koja izvrsava samoubistva, ljude koji se lijece putem SMS poruka. Sva omladina odlazi vani da robuje dok politicari u BiH zive ko bubreg u loju.Neka je sramota ovu drzavu i ovaj hostaplerski sistem mamu im je.em. Ne mogu da vjerujem da das jednom liku 30000 maraka dok nam djeca umiru jer ne mogu na operaciju alo kre.tencino. Zivio Che Guevara i Revolucija.

Hvala Nemanja

Hvala Nemanja u ime Srba ma gdje bili, hvala i Vama predsjedniče što vodite računa o ovakvim ljudima

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC