• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer kakvog još niste videli (VIDEO)

Autor mondo.rs

Švajcarac je vežbao, ali ne tenis

Rodžer Federer nije samo virtuoz na terenu. Pokazao je da je dobar i u sviranju klavira.

Mnogi su posumnjali da je Federer stvarno svirao u reklami za kompaniju čiji je promoter, ali je on potvrduo da jeste, jer je kao mali išao na časove klavira.

"Moji roditelji insistirali su da sviram kada sam bio mlađi, ali je moja glava u to vreme bila zagrejanija za tenis i klavir mi je bio mnogo komplikovaniji od sporta. Ipak, u ovom promotivnom spotu podsetio sam se na te dane i bilo je lepo", rekao je Federer.

Federer svira klavir
Izvor: Youtube/UniqloTaiwan

On je dodao da mu se dopalo da opet svira i da bi voleo jednog dana da iznenadi svoju suprugu Mirku nekom pesmom na klaviru.

"Osetio sam dok smo snimali spot da i dalje 'osećam' klavir. Naravno, potrebna mi je vežba i želeo bih da jednog dana, kada budem imao malo više vremena, opet sviram i iznenadim svoju suprugu nekom pesmom", naveo je rekorder po broju osvojenih grend slem trofeja.

Federer: Mnogo sam plakao...

Federer trenutno kod kuće u Bazelu trenira za nastavak sezone, gde ga posle ne baš sjajnog nastupa na Australijan Openu, gde nije uspeo da odbrani trofej, očekuje serija turnira.

On će prvo igrati na turniru u Dubaiju, koji startuje 25. februara, potom na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju u martu, pre nego što počne sezona na šljaci. Osvajač 20 grend slem pehara je posle eliminacije na Australijan Openu najavio da će ove godine igrati na Rolan Garosu, prvi put posle 2015. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC