• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majdov s Dodikom u Minsku: Za Srpsku i Srbiju!

Autori mondo.ba Autori SRNA

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov učestvuje na na Evropskim sportskim igrama u Minsku, gdje se susreo sa predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Majdov je u izjavi za agenciju "Srna" iz Minska rekao da on i njegov tim imaju veliku podršku Dodika, Vlade Republike Srpske i Ministarstva porodice, omladine i sporta, koji su mu omogućili da ima optimalne uslove za trening. 

"Predsjednik Dodik mi je pomogao da izgradim dobre uslove i konstantno mi pomaže da postignem što bolje rezultate, tako da smo mi jedan tim koji zajedno pobjeđuje. Ogromnu zahvalnost dugujem predsjedniku, ali i Vladi Srpske i resornom ministarstvu", izjavio je Majdov.

U ponedjeljak, srpskog džudistu očekuje prvi meč na ovogodišnjim igrama u Minsku.

"Cilj mi je najviši stepenik i zlatna medalja. Džudo reprezentacija Srbije daće svoj maksimum. Ostavićemo srce na strunjači i s ponosom ćemo predstavljati Republiku Srpsku i Srbiju", istakao je Majdov.

On je naveo da je ove godine ostvario najbolji početak sezone ikada, osvojivši tri medalje na velikim takmičenjima i osvajanjem bitnih bodova za ostvarivanje olimpijske norme.

Majdov je osvojio prvi grand-pri u marokanskom Marakešu, prvi grend-slem u karijeri u azerbejdžanskom Bakuu i medalju na grand-pri takmičenju u Kini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC