• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampioni dočekani: Trofej je poklon vama

Autor mondo.rs

Odbojkaši Srbije osvajanje Evropskog prvenstva tradicionalno proslavili na balkonu gradske skupštine, publika pozdravila šampione.

 Doček odbojkaša Srbije u Beogradu Izvor: Mondo/Goran Sivački

Šampioni Evrope su stigli u Srbiju i dobili su doček kakav su svojim izvanrednim partijama i zaslužili. Osvajači Evropskog prvenstva su se po dve i po decenije dugoj tradiciji pojavili na balkonu gradske skupštine u Beogradu i pozdravili nekoliko hiljada prisutnih navijača.

Odbojkaši su bili pozdravljeni uobičajenim skandiranjama publike, koja je na karakterističan način iskazala zadovoljstvo posle velikog uspeha u Francuskoj.

Selektor Slobodan Kovač bio je pozdravljen skandiranjem "Uzmi Bobo evro titulu", a publici je poručio da će se truditi da njegova reprezentacija bude još bolja.

Aleksandar Atanasijević je u nedelju osvojio svoju drugu titulu prvaka Evrope, posle onog trofeja iz 2011. godine, a prvi se i obratio prisutnima.

"Želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, imali smo mnogo neprospavanih noći u ovih mesec dana. Zahvaljujem se i stručnom štabu, mnogo rada i truda je uneto u ovo. Hvala naravno i svima vama ovde, nadam se da se vidimo ovde opet uskoro", poručio je korektor Srbije.

Uroš Kovačević je bio pozdravljen povicima "MVP! MVP!"

"Dobro veče Srbijo! Samo da vam se zahvalim na neizmernoj podršci tokom celog Evropskog prvenstva, ovo je bilo nezaboravno iskustvo, zaista. Hvala vam, Srbijo", rekao je Kovačević.

Na kraju se svima obratio i kapiten reprezentacije Nemanja Petrić.

"Dobro veče, narode. Biti pred vama ovde je velika čast i san svih nas kada smo počinjali da se bavimo sportom. Ovde smo zahvaljujući vašoj podršci i energiji koju ste nam slali. Ovo je naš poklon vama, puno vam hvala na svemu i volimo vas! Sa ovim momcima je sve moguće, i mnogo više od krova Evrope. Očekujte nas ponovo ovde", rekao je Petrić, na šta je publika odreagovala sa oduševljenjem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC