• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveći esport događaj u BiH u novembru u Banjaluci: Ko ide u Brazil?

Autor mondo.ba

Najveći ovogodišnji esport događaj u Bosni i Hercegovini održaće se u velikom finalu 2. novembra u Banjaluci, a u završnicu turnira plasirala su se već četiri takmičara iz tri različita grada.

 League of Legends, Banjaluka, najveći esport događaj u BiH Izvor: MONDO/Promo/Bono

Online kvalifikacije za najveće takmičenje u BiH u megapopularnoj igri League of Legends (LoL) tačno su na polovini. Najuspješniji u četvrtoj rundi, održanoj proteklog vikenda, bio je Haris „Hary035“ Šarić iz Tuzle. U opasnoj konkurenciji LoL igrača iz čitave BiH on je zauzeo prvo mjesto, plasirao se u veliko finale i dobio jedinstvenu priliku – da se bori za titulu šampiona i put na svjetsko finale u Brazilu!

Posljednji korak ka Južnoj Americi, međutim, neće biti jednostavan, jer je konkurencija u završnici već žestoka. Uz Tuzlaka Harisa „Hary035“ Šarića, svoje mjesto u LAN finalu su do sada osigurali Anes „aspect” Džehverović, te Miloš „Mix234” Vrhovac i Đorđe „Soge” Blagojević iz Banjaluke.

Oni čekaju još četiri rivala, koji će biti poznati nakon preostalih kvalifikacionih rundi. Prijave za njih su već otvorene, putem platforme Toornament, a učestvovati mogu svi neprofesionalni LoL igrači sa državljanstvom BiH i najmanje 16 godina starosti.

Drugog dana novembra, svih osam finalista će se naći u Banjaluci kroz bitke „1 na 1“ saznati ko je od njih najbolji amaterski LoL igrač.

Šampion će, kao nagradu, dobiti put u brazilsku metropolu Sao Paolo, na megdan najvećim esport talentima iz svih krajeva svijeta, gdje će moći da iskusi svu spektakularnost današnje esport scene. Ovaj događaj, baš kao i kompletan turnir, biće najveće esport dešavanje 2019. godine u BiH.

Kako je saopšteno, biće to nezaobilazan događaj za sve ljubitelje video-igara uz besplatan ulaz.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC